[REVIEW]
'Fear Is Your Weapon'
Batman Begins een top film-game die toch het echte publiek niet heeft gehaald, wat erg jammer is want een spel als deze verdient het.
VERHAAL:
In Batman Begins speel je (natuurlijk...) met Batman en 1 level met Bruce Wayne zelf. Het doel van dit spel is om Scarecrow, Ra's Al Ghoul, en Carmine Falcone tegen te houden, in de loop der tijd begrijp je wie de echt vijand is. De politie gelooft jouw verhaal niet omdat iedereen in Gotham City omgekocht zijn door jouw vijanden en ziet jou daarom als vijand, je moet ontsnappen aan de politie zonder dat er gewonden vallen.
MISSIES:
De missies zijn echt ongelooflijk verschillend! De ene keer ben je in een tempel met een 'boedist' te vechten en de andere keer probeer je een trein te stoppen. Wat je ook moet doen in deze missies zijn schitterend, je moet je 'Batmobiel' besturen, poorten oplazen, je 'batarang' gebruiken om je vijand uit te schakelen en je 'Batgrapple' (wat toch wel het meest gebruikt moet worden) gebruiken om van A naar B te gaan in stijl

. Persoonlijk vind ik de 2 missies waar je de 'Batmobiel' gebruikt het leukste.
HET SPEL:
In dit spel draait het niet alleen om vechten maar ook om je vijand te misleiden, voorwerpen te gebruiken, om (zelfs) aan je vijand te ontsnappen en het voornamelijkste om te helpen. De sluip momenten in dit spel zijn dan ook echt geniaal, wel een beetje saai, het enige wat je doet is bukken (en als je niet bukt word je direct ontdekt...) en zorden dat je niet in zijn zicht komt. Je moet b.v. om, onder, boven en noem maar op je tegenstander om hem te grazen te nemen. De manier hoe alles gaan in dit spel is erg mooi in beeld gebracht. De camera hindert helemaal niet en blijft heel mooi achter je. Wel vind ik het enorm jammer dat wanneer je ontdekt word door mensen met een wapen je direct moet vluchten, vaak lukt dit niet eens want ze schieten direct. De graphics in dit spel zijn ook fantastisch, dit zou zelfs acceptabel zijn voor 2010.
EXTRA'S:
De extra's in dit spel zijn niet erg veel, maar zijn wel erg leuk. Als ik het nog goed herinner zijn het extra pakken voor Batman, je 'Batmobiel' in een andere kleur in de 2 automissies en natuurlijk de beruchte gevangenis(de extra pakken voor Batman werken alleen hier) hierin zitten alle mensen die een rol spelen in dit spel.
Hiermee kom ik uit op een ruime 4.5*! Precies wat dit spel waard is.