logo GamesMeter menu
logo GamesMeter

Darksiders (2010)

Alternatieve titel: Darksiders: Warmastered Edition

PlayStation 3 / Xbox 360 / PC / PlayStation 4 / Xbox One / Nintendo Wii U / Nintendo Switch / PlayStation 5 / Xbox Series X/S

Ontwikkeld door Vigil
Uitgegeven door THQ, Buka, Nordic en THQ Nordic

De Zevende Zegel is gebroken, het laatste oordeel over de mensheid is nabij. War, de jongste en meest eervolle van de Vier Ruiters van de Apocalyps, reist naar de Aarde om samen met zijn broers Death, Strife en zus Fury het vonnis over de mensheid te voltrekken. Maar eenmaal aangekomen kan hij zijn broers en zus nergens vinden. Het bevel lijkt nooit te zijn gegeven, de Zevende Zegel is nog intact. War wordt beschuldigd van het vroegtijdig uitsterven van de mensheid, hij is onteerd en gestript van al zijn krachten. Maar dat stopt hem niet, War is vastberaden om niet alleen zijn onschuld te bewijzen, maar om de waarheid te achterhalen en de schuldigen te straffen.

avatar van kArIzMa_TuRk
Het spel heeft een vrij spannende trailer.

avatar van JacoBaco
Deze moeten we in de gaten houden. Als ik het zo zie, speelt het een beetje hetzelfde als de God of War games, maar dan in een vrije wereld zoals in GTA en krijg je ook met Dungeons te maken net als in Zelda.

Hier de TRAILER en die is VET!

Hier kijk ik echt naar uit, dit gaat nog een heuse topper worden eind dit jaar!

avatar van jellecomicgek72
Dit ziet er inderdaad Buut uit!

avatar van JacoBaco
Hey The Angry Video Game Nerd is er ook.

jellecomicgek72 schreef:
Dit ziet er inderdaad Buut uit!

JA!,, Dat ziet er zeker erg buut uit!!

avatar van kaholiic
Ik heb nu een 3 games die ik moet hebben. En ze hebben allemaal dezelfde sfeer, bruutheid en komen en het eerste kwart van 2010 uit.

1. Dante's inferno

kaholiic schreef:
Had 1 vergeten...
Bioshock 2!

avatar van kaholiic
Bayonetta natuurlijk ook nog...!

Die ken ik niet.

Nudat de Kerstperiode er toch aankomt ga ik hoogstwaarschijnlijk deze titel ook aanschaffen. Het zier er naar uit dat dit werkelijk een verbluffend goede titel gaat worden. Nu enkel nog maar hopen dat de reviews wat gaan meezitten!

avatar van kaholiic
Ik ga hem waarschijnlijk meteen na de release kopen.. Word een vette titel, er is alleen 1 nadeel.. Denk niet dat het concept verbijsterend goed gaat worden..

5 of 8 januari in Nederland te krijgen. Ik ben benieuwd, klinkt allemaal erg boeiend en aardig. Wel even de reviews afwachten voor de zekerheid.

avatar van Brains
Ik wacht ook de reviews af, maar zoals het er nu uitziet gaan we knallend het nieuwe jaar in waar deze titel zeker aan meewerkt.

MikeMannuh
Hmm ik twijfel nu toch een beetje nu ik wat gameplay trailers heb gezien. Er zijn nog al veel button sequences in de game lijkt het, daar houd ik meestal niet zo van.

avatar van Brains
In de veronica magazine staat al een review, en op steeds meer sites verschijnen reviews. Ze zijn allemaal wel positief en in de veronica krijgt hij zelfs 5/5.

avatar van Awake78
Nou vind ik de Veronica Magazine niet bepaald een standaard qua games. Er worden snel 5-en uitgedeeld.
Met films is het echter een ander verhaal, daar krijgen alleen de absolute klassiekers 5 sterren en die kijk ik dan ook altijd braaf.

avatar van kaholiic
Ik heb de Veronica gids maar heb geen review zien staan over dit spel..Is het de gids met de aan de voorkant een film met George Clooney. ?

avatar van Brains
Nee, met Norah Jones op de voorkant.

avatar van Brains
Wow, twee erg lage stemmen. Was misschien wat nuttiger geweest met beargumentatie want ik kijk erg uit naar deze game. Kan iemand die hem heeft misschien iets vertellen?

avatar van GameEvolutie
Ik heb hem al mogen spelen in oktober en ik moet zeggen dat deze game een waardig hack and slash game is,
ik heb deze game in oktober gespeeld bij firstlook,
Graphics zien er ook prima uit,
vijanden zijn ook wel bruut en helemaal niet kinderachtig,

ik hoop dat de lezers hier wat aan hebben:P

MikeMannuh
Brains schreef:

Die 0.5 is een haat stem. Dezelfde gast heeft Bayonetta ook een 0.5 gegeven.

avatar van Awake78
Wat een triest figuur. Hij plaatst alleen maar 5,0 of 0,5. Vreemde tactiek.

avatar van GameEvolutie
Ja echt dat soort mensen moeten eigenlijk gewoon weg getrapt worden want de score van een game wordt ook beinvloed en corrupt

Awake78 schreef:
Wat een triest figuur. Hij plaatst alleen maar 5,0 of 0,5. Vreemde tactiek.

Haha, niet eens een 3,0 sterren of 3,5, alleen maar 5,0 en 0,5!

Ga hem morgen kopen!

Dr. Salvador
Alvast veel plezier ermee!. In de Veronica had deze game 5 stars!

Dr. Salvador schreef:
Alvast veel plezier ermee!. In de Veronica had deze game 5 stars!

Zoals ik al opmerkte een paar berichten terug

Ik houd de game overigens zeker in de gaten. Hij lijkt me nog steeds erg vet namelijk. Vandaag was de officiele release datum, dus ik wacht even de reviews af en zie daarna wel verder