.hack//INFECTION - Part 1 (2002)

Alternatieve titels: .hack Vol 1 infection | .hack | dot hack infection

PlayStation 2
Action / RPG

Ontwikkeld door CyberConnect2
Uitgegeven door Bandai

In het jaar 2007 is het netwerkspel “The World” overal ter wereld een enorm succes. Miljoenen spelers loggen elke dag in om “The World” te verkennen. Helaas blijkt er wat mis te zijn met het spel. Kite is een veertienjarig jochie dat door zijn schoolmaatje Orca uitgenodigd wordt om ook deel te gaan nemen aan “The World”. Eenmaal in het spel gaat er iets vreselijks mis. Beiden worden namelijk aangevallen door een onbekend monster en Orca verdwijnt uit het spel. In de echte wereld blijkt Orca nu in coma te liggen en Kite zal er alles aandoen om erachter te komen wat er nu precies aan de hand is in “The World” en welke connecties het virtuele spel met de echte wereld heeft.

avatar van rockgamer
goede game van een goede manga !

avatar van Zealenga
Leuk spel, goed verhaal! Op naar deel 2!