Shrek 2 (2004)

PC / Macintosh
Platform / Action

Ontwikkeld door KnowWonder
Uitgegeven door Activision en Aspyr

De pc/mac-game gebaseerd op de film Shrek 2 is een 3D-platformgame met enkele vechtscènes. De plot volgt die van de film: het pasgetrouwde boemanpaar Shrek en prinses Fiona reizen naar Far Far Away om Fiona's ouders te ontmoeten, die het huwelijk niet goedkeuren. De koning smeedt vervolgens een complot met de Fairy Godmother tegen Shrek en stuurt een huurmoordenaar zijn kant op. Als je speelt als Shrek zelf, zijn vriend de pratende ezel of de kattenmoordenaar Puss in Boots, moet je door grote levels navigeren, vijanden in elkaar slaan en munten verzamelen. De munten kunnen worden ingewisseld voor drankjes bij winkels verspreid over de levels. Er zijn negen drankjes beschikbaar, van genezings- en onzichtbaarheidsdrankjes tot drankjes die vijanden bevriezen of in kikkers veranderen.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.