Singles: Flirt Up Your Life! (2004)

Simulation

Ontwikkeld door Rotobee
Uitgegeven door Deep Silver

Singles: Flirt Up your Life is een spel waarin relaties centraal staan. Het is de bedoeling om twee personages aan elkaar te koppelen zodat ze vervolgens zoenen, vrijen en trouwen. In het begin van het spel moet je twee personages uitkiezen. Een optie is dat je naast een man en een vrouw, ook twee vrouwen of twee mannen kunt kiezen. Je zult in een flat gaan wonen die je zelf kunt inrichten, of al ingericht is. Later in het spel kun je nieuwe huizen vrijspelen. Probeer de relatie van de door jou gekozen personages zo goed mogelijk te onderhouden, en speel nieuwe onderdelen vrij.

avatar van Thomas83
Had er niet eens aan gedacht dat dit spel nog niet op de site stond.
Vond het nog best vermakelijk, heb het een tijdje gespeeld.
Een beetje The Sims, maar dan puur op relaties gericht eigenlijk.
Je kon wel mooi een huis inrichten. De besturing vond ik niet helemaal goed.
De karakters waarmee je speelde kon je niet zelf maken. Je moest kiezen uit een aantal uiteenlopende personages. Best geinig.
Dit spel was ook wat minder preuts dan The Sims. Als je de personages uitkleedde zag het er anatomisch allemaal vrij correct uit.