Disney's 102 Dalmatians: Puppies to the Rescue (2000)

Game Boy Color / PC / PlayStation / Sega Dreamcast

Ontwikkeld door Crystal Dynamics
Uitgegeven door Eidos

Cruella De Vil staat op het punt bankroet te gaan nu haar nieuwe collectie speelgoed niet aanslaat. De kinderen spelen liever met hun dieren. Cruella besluit dan ook om alle dieren te laten ontvoeren. Het is aan jou om je vriendjes te redden uit de handen van deze vreselijke vrouw.

Game_Kaza
Zeer zwak spel. Er zit geen spanning in, geen goeie gameplay, makkelijkheid, kortheid, erg kinderachtig en het komt nergens op neer.

1 - 1,5*

avatar van PC.ENGINE.FAN
1,5
Inderdaad een zwakke plaftformer. Ik heb hem een keer op de dreamcast gespeeld.. en wat vrijwel de algemene indruk was in die tijd was.. WAT..waarom gaat dreamcast een spel verkopen dat ook op de playstation1 en de n64 te spelen is? Waarom??? Dreamcast is een sixth generation console..tsss! Hij was inderdaad hetzelfde en de gameplay is een beetje eindeloos met het verzamelen van honderden botten dat zo'n bevestigingsgeluidje te horen geeft, classic cartoon hap en crunch geluidje. De antagonist links op het plaatje doet me sterk aan iemand denken!!!

avatar van markwiering
5 sterren heeft dit spel dik verdiend!

Het is een leuk spel. Je kunt lekker rondrennen, blaffen naar stout speelgoed, andere puppy's bevrijden en vechten tegen Cruelle de Vil. Ik vind het een uitstekend spel! En dan nog te bedenken dat dat spel uit 2000 komt. Geweldig!