FIFA 2003 (2002)

Alternatieve titels: FIFA Football 2003 | FIFA Soccer 2003

Game Boy Advance / Nintendo GameCube / PC / PlayStation / PlayStation 2 / Xbox
Sports
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Electronic Arts
Uitgegeven door Electronic Arts

FIFA heeft voor deze game vierentwintig stadions zo goed mogelijk na gemaakt en wel meer dan honderden authentieke spelers in de game verwerkt. Elke speler heeft zo zijn kwaliteiten met realischtische bewegingen en elke speler heeft zijn manier om een doelpunt te vieren.

leuke game maar niet wat het had moeten zijn

avatar van Klaas-Jan
1,5
Zo scripted, niet normaal. Eerste week is het nog leuk, daarna weet je precies wat er gaat gebeuren als je een bepaalde actie maakt of op een bepaalde manier schiet. Daarom zo'n laag cijfer. Als je het niet meer dan 5 uur had gespeeld had ie nog wel een 4,0 gekregen.

avatar van KKOPPI
in het begin leuk, maar je krijgt er snel genoeg van.

avatar van Tha Luz
Goed spel voor die tijd erg nog wel aardig uitgebreid graphics waren oke.Ik moest eerst wel aan de besturing wennen,
3.5

avatar van ps3me
geen leuk spel, snel uitgekeken

avatar van FrK.
Een van de betere uit de reeks. Beter dan zijn voorgangers en ook beter dan 2004

avatar van JohnWilliams
Vind ik ook, zie mijn kleine reactie bij FIFA 2005.
Dit is gewoon echt het beste spel uit de FIFA-reeks naar mijn mening, 2005,2006 en 2007 zijn wel aardig, die laatste is dan nog het beste maar voor die tijd was 2003 gewoon geweldig en soms speel ik het nog, moet je na gaan!

avatar van KKOPPI
Crespo09 schreef:
Bernabeu erg slecht uitgewerkt trouwens

Bernabeu is in alle fifa's slecht uitgewerkt. Dat stadion heeft ook een sfeer die alleen in de werkelijkheid bestaat.

KKOPPI schreef:

Het viel me ook pas op toen ik PES 6 speelde,, dus het ken wel

2,0
Aardig spel, ik vond de voorgaande spellen wel beter, maar er zaten wel wat aardige dingen in.

avatar van youngtick
jaartjes geleden flink gespeeld met mijn broers. Nadat er latere voetbalgames kwamen was het in mijn doos blijven liggen. 4 sterren

avatar van JohnWilliams
De tijd dat FIFA nog boven PES uitstak!

Ezechiël²
Andersom bedoel je wellicht? Ben bang dat je anders compleet alleen staat in je mening. Dit was de tijd dat PES ver boven FIFA stond. Inmiddels heeft FIFA het gat ruim en breed dichtgelopen. Als je jou stelling aan 100 mensen voor legt, zijn 85 mensen het niet met je eens. Dan heb ik het wel over de console versies natuurlijk.

Ezechiël²
KKOPPI schreef:

Vind hem in Fifa 11 inmiddels wel goed uitgewerkt. Gistere nog kwartfinale CL tegen ze gespeeld. De sfeer voordat de werstrijd begon was al kippenvel. Mooi gedaan.

avatar van paulisdik
youngtick schreef:

In je doos? lijkt mijn toch best pijnlijk

avatar van wolff
JohnWilliams schreef:
De tijd dat FIFA nog boven PES uitstak!

Haha, nice joke m8. Pes 3 is 3x zo goed als fifa 2003

avatar van JohnWilliams
Ik vond als kind echt deze beter, maar hoe ik er nou tegenover sta weet ik niet precies.
Ik speel FIFA 2003 nooit meer maar dit was echt super op die leeftijd.

PES 05 vond ik weer veel beter en dat FIFA nou zwaar boven PES uitsteekt vind ik onzin.