Time Crisis (1995)

Arcade / PlayStation / PlayStation 4 / PlayStation 5
single player / multi player (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Namco
Uitgegeven door Namco

Om een ​​kasteel vol gewapende moordenaars te verslaan, zijn verstand, vaardigheid en moed nodig. En een heel groot pistool. Zelfs de tijd is je vijand. Wanneer Rachel, de dochter van de president, wordt ontvoerd door een gek, is het aan geheim agent Richard Miller om de boel te redden. Het enige dat tussen Richard en Rachel staat is een leger van handlangers, een tiental moorddadige ninja's en een paar robotmoordenaars, gewoon voor de goede orde. De kansen zijn niet in jouw voordeel, maar met de Namco Guncon kun je jouw overlevingskansen vergroten en heeft Richard een mogelijkheid om heelhuids uit de strijd te komen.

Toen..samen met mijn meisje...wie het verst kwam....puik spel!!!

avatar van mnrk
Dit was m helemaal....pistool voor de tv en schieten maar.

Pas de nieuwe Time Crisis gespeeld voor de PS3..moest gelijk weer denken aan de eerste versie !!

avatar van Johnno87
Dit deeltje komt toch in HD op PSN of Retail in 2012/2013? Lees zoiets op internet. Zou tof zijn. Met Move support natuurlijk!