Dragon Ball Online (2010)
Fighting / RPG
online
Ontwikkeld door NTL, Bird en Shueisha
Uitgegeven door CJ, Bandai Namco, Cayenne Tech en Shanda
Een MMORPG gebaseerd op de populaire anime. Je kunt een avatar besturen in een grote gamewereld. Hier kunnen ze naar de Dragon Balls zoeken, trainen om te vechten in de Tenkaichi Budokai en communiceren met NPC's of andere spelers. Daarnaast kunnen spelers kunnen ook deelnemen aan "Time Machine Quests", waarin ze begeleiding krijgen van Trunks, om terug in de tijd te reizen en deel te nemen aan opmerkelijke gebeurtenissen in de Dragon Ball-geschiedenis.
Wat is dit dan precies?
Wat is dit dan precies? Is hij al uit?
Ik dacht dat hij al uit was, overigens staat er 2007 bij...dus ik denk dat hij al uit is gekomen.
Daarom, en er staat ook nog geen officiele cover bij dus wordt nog uitgebracht denk ik...
De game is in 2007 gestart als beta. De game zal ergens in 2008 uitkomen in Japan. Europa en Amerika kan ik niks van vinden.
En voor wie er wijs uit kan worden, klik http://www.ntl-kk.com/dbo.html voor de officiele website
Heb de goede cover geplaatst en het screenshot verwijderd.
:MMORPG(多人数参加型オンラインRPG)
Het is in ieder geval een online RPG
meer valt er niet uit te halen
of gewoon de beta versie spelen
Geweldig

je hebt trouwens al 3 vastgestelde rassen waarmee je je popje kan maken en die zijn weer onderverdeeld in groepen:
-humans: 1: martial artists, zoals yamcha, tien etc.
2: spiritualist, zoiets als chiaotzu.
3: engineer: bulma achtig.
- Namekians
1: Dragon Clan: die hebben healing power zoals dende
2: Warriors: namek's als picolo en nail.
- majin
1: strange majin: kwaadaardig uitziende majin zoals majin buu normal forme
2: large majin: aardig uitziende majin zoals de fat vorm van majin.
er zouden eventueel nog meer rassen kunnen zijn maar die zin niet bekend.
bron is: http://en.wikipedia.org/wiki/Dragonball_Online
Klinkt goed maar neem aan dat de Saiyans ook weer goed vertegenwoordigd zullen zijn ps3me
Nee, je kunt geen Saiyan kiezen in dit spel omdat dat ras is uitgestorven. Dit spel speelt zich 100 jaar na DBZ af.
Ik heb er ook veel zin aan!!
wat ik zo graag wil spelen is Aion-Online
Dragonball Online zal ik ook wel proberen

Gedoemde faal wanneer al het bovenstaande klopt. DragonBall zonder saiyans - er blijft zo weinig over.
Een grote troost voor jullie jongens.
Bekijk dit screenshot maar eens. Dat lijkt mij toch echt Kakarot die daar staat. Tevens zien de overige characters er ook behoorlijk uit als Saiyans qua haarstijl enz.
wordt dit een goede Game?
Tijd zal het ons vertellen. Hij is nog niet uit dus het wordt nog even afwachten. Maar ik denk dat dit spel wel potentieel heeft.
Ik heb er ook veel zin aan!!
Dat is best een slappe smoes. Alsof de Majins niet zijn uitgestorven.