Mario Kart: Double Dash!! (2003)
Nintendo GameCube
Racing
Ontwikkeld door Nintendo
Mario Kart: Double Dash!! is het vierde deel in de Mario Kart-serie. Het spel bracht tal van veranderingen met zich mee: men zit nu met twee personen in één kart en er zijn extra modi.
- nummer 241 in de top 250
Het spijt mij zeer maar ik weet zeker dat je zowat de enige bent die dat vind. De verschillende parcouren maken het toch juist aantrekkelijk? Maar ieder z'n mening hoor.
Kvond dit eigenlijk juist een meer geflopt spel.
Het was een ontzettend normaal racespel.
Kun je beter crash bandicoot race spel doen.
1.5*
Het is verre weg van normaal. Ooit een Piranhaplant in een rioolbuis in een jungle zien rijden?
Wat vond je dan zo stom eraan, dat het normaal was?
Als ik eerder met mijn vriend wou spelen ging hij altijd dit spel spelen en zat ik me te vervelen dus uiteindelijk heb ik erslechte herrineringen aan en kan ik niet goed letten op de ware pracht van zo'n spel.
(zo goed )
mischien moet je dan eens vragen of jij even dan mag spelen dan kun je miss wel de pracht van dit spel zien
hij is al verhuist naar London
Je kraakt een spel af tot 1,5 ster omdat jij het naar je zin te weinig hebt mogen spelen bij een vriend? Dat is het grootste lul argument dat ik ooit heb gehoord. Je kan beter je stem weglaten lijkt me en het eens gaan spelen.
bemoei je toch niet altijd overal mee!
vorige keer ook al met rolercoaster tycoon , met jou erbij kan ik niet eens rustig een stem uitbrengen!
bemoei je toch niet altijd overal mee!
Haha jij weer?
Geef dan eens fatsoenlijke redenenen als je een game afkraakt...
Dit is en blijft een van de beste racegames.
Maar wel een van de mindere mario karts
Dat vind ik juist weer niet marco, ik vind dit echt een geweldig kart game, echt de moeite waard en het blijft altijd leuk, zeker als je het met een paar vrienden speelt.
Helemaal mee eens.
Ieder zijn mening. Ik ben een nintendo fan vanaf de nes en voor mij was deze mario kart leuk, maar toch tegenvallend. Het idee van twee personen op een kart en de banen stonden mij gewoon minder aan in deze versie. Blijft een leuke game, maar hoop dat mario kart wii bijvoorbeeld het niveau van de eerste mario kart ( snes ) en de ds versie haald. Voor mij waren dat de twee betere mario karts, gevolgd door mario kart 64. Maar nogmaals ieder zijn mening.
ieder zijn mening ja
ik vindt ook dat mario kart DS ook leuker is dan mario kart double dash maar bij mij betekent dat niet dat ik dubble dash stom vindt
immers heb ik die game zelf
ieder zijn mening ja
immers heb ik die game zelf
Mario Kart: Double Dash!! is denk ik op zich niet eens zo'n slechte game, alleen vergeleken met de andere Mario Karts (voor zover ik ze heb gespeeld - MK64 en MKDS) viel 'ie toch behoorlijk tegen.
Wat een ophef mensen. ten eerste wil ik zeggen dat als ik een game in bezit is hij negen van de tien keer wel goed is. Ik weeg namelijk games goed af, voor ik deze aanschaf.
Ten tweede, ik ben enorme fan van mario kart reeks, heb in allemaal incl double dash vele uren gestoken. Maar ik vind het gewoon de minste van alle mario karts.
ik ben niet zo weg van kart games maar deze vond ik wel leuk vooral met z'n tweeën
Met z'n vieren is het nog leuker.