Looney Tunes: Back in Action (2003)

Nintendo GameCube / PlayStation 2
Platform

Ontwikkeld door Warthog
Uitgegeven door Electronic Arts

Looney Tunes Back in Action is gebaseerd op de gelijknamige film. In het spel kun je kiezen om te spelen met Bugs Bunny en Daffy Duck. De diamand van Daffy Duck is gestolen. Hij wil zijn waardevolle blauwe diamant terug, want het ding is dik tien miljoen Dollar waard. Daarnaast heeft de boef die de diamant heeft gestolen wilde plannen en wil hij de wereld veroveren door iedereen in een aap te laten veranderen. Dat kan niet zomaar dus Bugs Bunny helpt ook een handje mee.

joeri592
zeer veel plezier mee gehad!

avatar van Evil Eye
Zeer weinig plezier mee gead, omdat het gewoon irritant is. De levels zien er niet mooi uit wat al veel speelplezier verziekt. Daarnaast is het maar een zenuwespel door al die pratende stemmen steeds, die veels te drukke muziek, en dat switchen tussen die konijn en die eend word je ook snel zat.

avatar van jellecomicgek72
oeiii Ik kan me dit spel nog wel herrineren toen me zusje destijds een abbonoment nam op de donald duck. We gingen het dus gelijk spelen. Het spel ziet er als eerste op alle fronten lelijk uit en speelt helemaal niet lekker.
Vooral dat wisselen tissen dat konijn en die eend was zeer irritand.
Dacht toen destijds dat het leuk was maar na al die jaren kun je dit spel het beste bestempelen als; Bagger, troep, zooi.
De film ging destijds nog wel maar dit spel was zóóóóó slecht dat
zelfs de concierge van mijn school (64) zou flauwvallen van dit spel omdat het gewoon prut was.

vind het wel meevallen

avatar van Evil Eye
ik niet

joeri592
jammer dat niemand op gamesmeter dit spel echt heeft gespeeld, evil eye geloof ik zowiezo nooit met welke games hij heeft gespeeld en jelle(sorry) maar jou geloof ik deze ook niet, als je de graphics lelijk vind vraag ik me af wat je dan wel mooi vind in 2003, als je deze gameplay niet lekker vind spelen vraag ik me welke gameplay je wel goed vind, het spel duurt opzich best lang 10-20 uur, zit goed op moeilijksheidsgraad, redelijke graphics en goede gameplay! hier bijv een review die de game ook goed vind... http://ps2.gamezone.com/gzreviews/r22227.htm

joeri592 schreef:
zeer veel plezier mee gehad!

hee joeri, heb je dit spel ook??
Ik heb het voor de ps 2, maar ik kan de laatste wanted poster van daffy niet vinden.
ik heb maar 9 gevonden, maar waar is die laatste

De film ging destijds nog wel maar dit spel was zóóóóó slecht dat

ik weet niet wat je allemaal zegt hoor, maar het slaat helemaal NERGENS op. Dat spel was in die tijd een van de beste spellen.
En waarschijnlijk heb je het ook nooit gespeeld want de gameplay/graphics waren best goed, ook in deze tijd.

joeri592
ah joh aimane laat ze maar, ze zijn soms best aardig hoor, maar hij kraamt wel vaker onzin uit

De film ging destijds nog wel maar dit spel was zóóóóó slecht dat

wat een overdreven bericht zeg!
verwijder je stem liever inplaats van dat je onzin uitkraamt
ik geloof gewoon totaal niet dat je deze game gespeeld hebt,

jij schreef

hieruit kun je dus al zien dat je het niet gespeeld hebt aangezien het er beter uitzag dan de gemiddelde game uit 2003 en de gameplay is meer dan prima, gewoon een standaard besturing voor een advanture....

Vooral dat wisselen tissen dat konijn en die eend was zeer irritand.

waarom? een druk op de knop en je was iemand anders, leuk gedaan toch, ging hier veel beter dan in vele andere games...

De film ging destijds nog wel maar dit spel was zóóóóó slecht dat

wat vind je zooooo slecht aan dit spel, want de kans is 0,0000000000000000000000000000001 % dat iemand deze graphics en gameplay zoooooooo slecht vind, en ik denk eerder dat je concierge verstelt zou staan van dit spel. dat dit kan tegenwoordig zou die denken, wat goed!
verwijder je stem maar want het is wel duidelijk dat je dit spel nooit of nauwelijks gespeeld hebt...

avatar van jellecomicgek72
Nee ik verwijder me stem niet want ik vond het gewoon een kut spel. ik overdreef alleen een beetje in mijn bericht.

joeri592
je hebt je stem wel verwijderd...

het ziet er ook klote uit, maar toch, je conciërge van 64 zou zoals joeri592 al zei eerder versteld staan, want in zijn tijd zou dit een wonder geweest zijn.

avatar van creepy_one
vroeger toen mijn broer een gamecube kreeg zaten er een heleboel spellen bij
waaronder deze:
we hebben ons beide heel veel vermaakt met dit spel. En ik weet nog wel dat we
die laatste poster niet konden vinden uiteindelijk bleek dat hij op het dak zat
veel plezier mee gehad

avatar van creepy_one
De film ging destijds nog wel maar dit spel was zóóóóó slecht dat

Wat verwacht je dan van de graphics in 2003 destijds waren dat hele goeie graphics
als je dit lelijke graphics vind, dan vraag ik me af wat je over 10 jaar van jou favoriete spel die uit 2012 komt vind?