Gears of War (2006)

Xbox 360 / PC
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Epic
Uitgegeven door Microsoft

Een nachtmerrie van onderaf. Een held van binnenuit. De planeet ligt in puin; steden brokkelen af, de grootste werken van de mens zijn gevallen. De mensheid is in het nauw gedreven en kan nergens heen. De Locust Horde is opgestaan ​​en ze zullen niet stoppen met moorden. De coalitie is wanhopig op zoek naar soldaten. De zieken, de gewonden en de gevangenen zijn de enigen die overblijven. Een gevangene genaamd Marcus Fenix, ooit achtergelaten om te sterven, wordt nu belast met het in leven houden van de mensheid. Hij kan troost putten uit slechts één feit: het menselijk ras is nog niet uitgestorven. "Zoek dekking en schiet terug!" met het intuïtieve dekkingssysteem met één knop om de nachtmerrieachtige Locust Horde te verblinden, te ontwijken, te flankeren en uiteindelijk te vernietigen. - Leid je team als Marcus Fenix, of rekruteer een vriend om teamgenoot Dominic Santiago te spelen en voltooi de volledige filmische campagne samen - online of offline. Domineer online in de spelmodus Human vs. Locust.

Hmm dit is een van de beste spellen die ik heb gespeeld geweldige shooter en een hele mooie graphics aleen paar minpuntjes dat soms je maaten heel raar gaan doen en de zelfmoord gaan opzoeken

4.5*

Alpine2009 schreef:

4.5*

Dat heeft niks met de game te maken maar met je maten vriend!

Obscure Thing schreef:

Dat heeft niks met de game te maken maar met je maten vriend!

ik denk dat hij de CPU maten bedoelt in de missions, en als dat zo is, is het een AI probleem dus dan heeft het wel met de game te maken.

Spawn NL schreef:

Oh natuurlijk

Heb ik niet echt veel last van gehad.
Ik heb Insane dan ook samen met mijn broertje gedaan.
Toen waren we al behoorlijk pro.

avatar van Wildsurf
Obscure Thing schreef:

Oh natuurlijk

Heb ik niet echt veel last van gehad.
Ik heb Insane dan ook samen met mijn broertje gedaan.
Toen waren we al behoorlijk pro.

Echt niet..

avatar van rpger
Spawn NL schreef:

Ja wat we precies van de Pc versie mogen vewachten weet ik niet. Er zitten wel een aantal extra's in die de Xbox versie niet had bij de release, zoals een nieuwe chapter.

Nieuw artikel op gamespot:

the upcoming PC version will feature content not found in the Xbox 360 version (at least not yet), including five new campaign chapters, three new multiplayer maps, and a new game type. Of course, the PC game will also support higher screen resolutions than its Xbox 360 counterpart and looked great running at 1920x1080 (1920x1200 will purportedly be the maximum) on large HDTV screens.

rpger schreef:

Nieuw artikel op gamespot:

Wel goed dat ze er niet gewoon een standaard port van hebben gemaakt maar er ook nog het een en ander aan toegevoegd en veranderd hebben, nu hopen dat de besturing goed word uitgewerkt,

avatar van 7higer7
fantastische mooie game die aan al mijn verwachtigingen voldoet
heb er speciaal een X360 voor gekocht en het verveelt nog steeds niet

avatar van waxs
Nou, vandaag uitgespeeld. De "eindbaas" is verschrikkelijk makkelijk. Al met al toch nog wel 4 dagen spelplezier.

avatar van boertje22
Toch wel 1 van de grootste teleurstelling van het jaar, voor mij dan. kon niet echt in de game komen verhaal valt tegen, multiplayer is niet leuk en dan bedoel ik offline voor de rest is de actie wel goed en mooi gedaan de graphics zien er ook goed uit

daarom 3*

avatar van Tha)Sven
Multiplayer ga je toch ook niet offline doen?

Tha)Sven schreef:
Multiplayer ga je toch ook niet offline doen?

Geloof het of niet er zijn nog mensen met een xbox360 zonder Xbox live

avatar van Tha)Sven
Nja iedereen heeft in theorie Live, dan wel de Silver versie waardoor je wel kunt downloaden enz, maar niet MP. Maar ik denk wel dat bijna iedereen Gold heeft

avatar van 7higer7
weet iemand wanneer deze game op de pc uitkomt ?

avatar van Edwin Pindahaai
Voorlopog niet denk ik

avatar van aryan
op tweakers.net staat dat deze game 9 november voor de pc uitkomt! Ben benieuwd naar de system requirements (ik denk dat het misschien toch tijd wordt voor een videokaart upgrade)

avatar van BoordAppel
BoordAppel (moderator)
Zal ongeveer hetzelfde zijn als andere Unreal 3 engine titels lijkt me. Misschien wel iets minder omdat console ports doorgaans wat minder eisen van de pc en deze game al wat ouder is, al schijnt dit dan weer behoorlijk opgepoetst te zijn.

avatar van 7higer7
6 november voor de pc :D:D:D:D kan niet wachten tot de 7 nieuwe multiplayer maps en de vele nieuwe quests !!!

avatar van pkunk
Erg veel lol aan beleeft. Wat het denk ik wel 2 keer zo leuk maakte is dat ik het spel co-op heb uitgespeeld Daarnaast natuurlijk ook erg mooie graphics die een goede sfeer meegaven.

Obscure Thing
Ik vraag me af hoe ze dit op de PC willen laten werken.
op de 360 deed je alles bijna met de A-knop.

avatar van 7higer7
denk dat ze het op de pc wel met de space bar laten doen 1 keer voor te laten schuilen en inhouden om te laten rennen

Gears of War was een onverwachts succes, want dit was dé killer die elke andere shooter in tienduizend stukjes overhoop schoot! Gears of War had een leuke optie om met twee spelers de verhaallijn te doorlopen en dat was bij momenten dikke fun en vervolgens laat je de game ook niet meer los! Met de duur van de game zit het minder goed, want ik had met mijn vriend de game al in twee dagen uitgespeeld, maar wij waren dan ook werkelijk verslaafd aan deze game, dus ik kan eigenlijk niet zeggen of het goed zit met de duur van de game. Gears of War had mij echt in bedwang en ik kan het ook alleen maar toejuichen om deze game aan te schaffen aan iedere gamer die niet bang is van een spatje bloed en een gezonde portie fluitende kogels. Cijfer: 5*****!

avatar van -marco-
Wassup ! schreef:

Als je deze game niet online speelt, dan is de levensduur idd wat kort. Neemd niet weg dat ook de single player erg sterk is en zeer de moeite waard. Voor mij de game van het jaar 2006!!!!!

avatar van Tha)Sven
Gears of War was niet echt een Onverwacht succes.. game werd redelijk gehyped..

idd,
maar niemand verwachte dat ie ook echt zo goed was.

Ik had em in weekje op Insane met mijn broertje gedaan, wel kort maar de multiplayer speel ik nog steeds na een jaar!

avatar van basik
Ja ik speel de multiplayer ook nog steeds blijft tot nu toe nog onverslagen op het xbox live netwerk (althans mijn mening uiteraard). Heb nu ook eindelijk het idee dat ik de game echt heb uitgespeelt nou ik zojuist me seriously... achievement binnen heb en zo de game kwa achievements ook helemaal heb uitgespeelt. Kreeg hem pas wel na 11.500 kills mja geeft toch voldoening he

basik schreef:

Ah je hebt hem toch nog gekregen. Gratz

avatar van Edwin Pindahaai
Op de PC zullen missies worden toegevoegd. Het zou ook nóg mooier zijn dan op 360.

Obscure Thing
lijkt me logisch na een jaar.
en de PC is met Graphics altijd ietsje beter!

avatar van rpger
PC versie krijgt uitzonderlijk hoog op gamespot: 9.0 schijnt dus een uitstekende port te zijn!