Gears of War (2006)

Xbox 360 / PC
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Epic
Uitgegeven door Microsoft

Een nachtmerrie van onderaf. Een held van binnenuit. De planeet ligt in puin; steden brokkelen af, de grootste werken van de mens zijn gevallen. De mensheid is in het nauw gedreven en kan nergens heen. De Locust Horde is opgestaan ​​en ze zullen niet stoppen met moorden. De coalitie is wanhopig op zoek naar soldaten. De zieken, de gewonden en de gevangenen zijn de enigen die overblijven. Een gevangene genaamd Marcus Fenix, ooit achtergelaten om te sterven, wordt nu belast met het in leven houden van de mensheid. Hij kan troost putten uit slechts één feit: het menselijk ras is nog niet uitgestorven. "Zoek dekking en schiet terug!" met het intuïtieve dekkingssysteem met één knop om de nachtmerrieachtige Locust Horde te verblinden, te ontwijken, te flankeren en uiteindelijk te vernietigen. - Leid je team als Marcus Fenix, of rekruteer een vriend om teamgenoot Dominic Santiago te spelen en voltooi de volledige filmische campagne samen - online of offline. Domineer online in de spelmodus Human vs. Locust.

geplaatst:
Trouwens, ik zie bij Sinner en legian ook geen cijfer staan. Is dit nou een bug of hebben jullie hier nooit op gestemd?

De remake staat nu apart op de site

Misschien kan iemand even de recente berichten daarnaartoe verplaatsen?

avatar van legian
geplaatst:
Manny Calavera vreemd, ik heb zeker wel gestemd. Stond toen ik net reageerde volgens mij nog gewoon, maar is nu inderdaad weg. Vreemde zaak.

De remake staat nu apart op de site

Misschien kan iemand even de recente berichten daarnaartoe verplaatsen?

Mag ik kritisch zijn? Laat die Ultimate Edition lekker in dit topic waar het al 10 jaar staat en zet die nieuwe editie die dit jaar verschijnt voor oa de PS5 er los op.

Nu is het wel echt verwarrend, want de 2015 editie is dus een andere dan de 2025 editie.

Manny Calavera schreef:

Nooit gestemd. Dat was wellicht voor ik op Gamesmeter zat OF omdat ik het vergeten ben. 1, 2, 3 en 4 heb ik gespeeld. Judgement en 5 moet ik nog doen. Ik ga meestal niet 'een uurtje punten geven' zonder ook ergens een kleinigheid bij te zetten. Dus als ik het nog eens herspeel of zo.

Manny Calavera schreef:

De Ultimate Edition laat ik staan. Gears of War: Reloaded heb ik nog even apart toegevoegd.

Cervantes schreef:

Waarom dan na 10 jaar? De Ultimate editie is een opgepoetste versie van Gears uit 2006.

In dit topic staan ook tig berichten nu over de beide games...

Cervantes schreef:

Mijn vraag van een bericht eerder staat nog steeds. Er staan dus 3 (!) versies van Gears of War 1 nu op de site. Niet een beetje onnodig?

Manny Calavera schreef:

De verschillende versies van het spel wijken voldoende van elkaar af voor toevoegbaarheid kijkend naar de criteria die worden gehanteerd bij het toevoegen van remakes/herbewerkingen op deze site.

Cervantes schreef:

Wat is dan het verschil tussen Gears 2006 en Gears 2015, behalve betere graphics?

Manny Calavera schreef:

Een rits extra campaign missies op de consoles. En wat lichte aanpassingen qua besturing e.d t.o.v het origineel. Het eerste weet ik zeker. Tweede twijfel ik licht over aangezien het al 8 of 9 jaar terug is voor mij.

avatar van legian
geplaatst:
De Ultimate Edition heeft extra campaign missies, wat eerst exclusief was voor de pc. Verder is die wat opgepoetst en kleine quality of life toevoeging. Wat Sinner zegt.
De Reloaded versie is de Ultimate versie maar dan in 4K opgebouwd. En nu dan ook beschikbaar voor PS. Verder is het voor zover ik begrijp eigenlijk dezelfde versie.

Ik ben dan wel benieuwd naar de verdere afwijkingen Cervantes om een extra toevoegingen te hebben. Welke informatie hebben wij gemist?