Sega Superstars Tennis (2008)

Nintendo DS / Nintendo Wii / PlayStation 2 / PlayStation 3 / Xbox 360
Sports

Ontwikkeld door Sumo
Uitgegeven door Sega

In Sega Superstars Tennis komen de best bewaarde en bekendste personages uit het Sega universum samen om een potje tennis te spelen. In totaal zijn er vijftien speelbare Sega personages, waaronder Sonic the Hedgehog, AiAi van de Super Monkeyball-reeks, Ulala uit Space Channel 5 en Amigo uit Samba De Amigo. Naast hun eigen unieke vaardigheden beschikt elk personage over zijn eigen superster tennis vaardigheden. Samen met je Sega held kun je prijzen verdienen in de Tournament modus en vele extra's vrijspelen.

avatar van Winkelwagentje
Winkelwagentje (moderator)
Ondanks dat het Sega universum niet zo veelzijdig en kleurrijk is als het dat van 'tegenhanger' Nintendo kijk ik toch wel vol verwachting uit naar deze tennis game.

Sonic is namelijk wel een van mijn favoriete games personages, en als Playstation 3 bezitter heb ik nog niet echt kunnen genieten van een goede Sonic game. Dit spel behoort dan wel niet tot de Sonic franchise, toch ben ik blij dat hij binnenkort zijn opwachting maakt op mijn console. Want Sonic is zonder twijfel het boegbeeld van Sega, en hij zal, samen met de andere characters uit de Sonic games, ook deze game moeten dragen.

gaymer
Vandaag deze game gekocht en het is wel een leuke game. Het lijkt best wel veel op Mario Power Tennis door de verschillende 'power' achtige shots. Het tennissen zelf is eigenlijk een makkelijkere versie van Virtua Tennis 3.

Ik heb nog niet alles uit kunnen testen, maar ik geef de game voor nu 3,5 superstars.

Als iemand een keer tegen me online wilt gamen: Dune rave, das m'n GamerTag.

avatar van Nintendofreak
Deze game lijkt mij niet echt iets speciaals te zijn.
Mij zegt het niets.

Stefan_Ying
Heb net even de demo gespeeld op de PS3, het is wel grappig. Het tennis zelf is natuurlijk niet zo diepgaand maar het gaat ook om alles eromheen, zal het waarschijnlijk goed doen bij de kinderen.

avatar van waxs
Natuurlijk veelste duur voor een game met deze "zwakke" inhoud maar wel erg leuk. Vond de Wii versie wel erg leuk, beter dan de Wii Sports variant.

avatar van Car-freak
het is wel een grappige game het heeft leuke missions alleen het tennisen zelf is erg simple heb het in 4 dagen uitgespeeld

avatar van Nintendofreak
De wii versie vandaag voor 19.99 euro zien liggen in de fantastia shop. Weet er mij iemand miss te vertellen of deze de moeite is ?

Stefan_Ying
Tsja...ligt aan jezelf. Voor mij is het niks, leuk voor 1 of 2 keer maar daarna begin ik weer aan MGS4 of COD4. Maar als je into die figuurtjes bent is het wel een grappig spel. en 19,99 is niet erg veel.

weet iemand of deze game de moeite waard is voor de ps2?

avatar van ps3me
Wel leuk om 1`of 2 potjes te doen, maar vervelend om de hele tijd te spelen.

joeri592
ik zit er over na te denken om te kopen, hij is maar 15 euro voor de xbox360. hij zal wel niet zo goed zijn als mario power tennis maar hij lijkt me erg leuk

joeri592
valt toch wel tegen, mischien omdat ik er te veel van verwachte, maar het is zeker geen mario power tennis, de graphics zijn wel goed en het tennisen zelf is erg leuk, maar de story mode(superstar mode) heeft niks met tennis te maken... bijvoorbeeld de sonic saga, er zijn 20 missies en dan moet je van de 20 missies 4 keer tennisen... dat verwacht je toch niet van een tennisspel??het zijn zegmaar minigames die je doet, maar van de 16 niet tennis missies doe je 16 keer hetzelfde!! de hele sonic saga was alleen maar in een bepaalde tijd muntjes verzamelen... hetzelfde geld voor de andere sagas, de eerste 3 keer is het wel leuk om die missies te doen maar het begint op ten duur te vervelen en dat komt ook omdat het spel veels te simpel is, ik heb bijvoorbeeld bij tennis nog nooit een punt tegen gekregen!!! hoe makkelijk is het dan?? de minigames voelen ook erg arcade aan, ik had een leuke tennisgame verwacht zoals mario power tennis maar ik krijg een arcade game waar je heel af en toe moet tennisen!de gameplay plus graphics zijn wel dik in orde
de zogenaamde 'super aanvallen' stellen ook geen reed voor het enige wat er gebeurt is dat de bal met een beetje effect gaat...

graphics 75
gameplay 75
soundtrack 60
replay waarde 30
orginaliteit 10

1,5
gak
Als ik eerlijk moet kijken zoals een echte game reviewer zou doen dan ging dat als volgt:

Graphics: 5
Het spel krijg je gratis bij een xbox 360 arcade, dus je kan er al niet veel van verwachten. Toch hadden ze best wat meer moeite mogen doen want ik heb het gevoel dat de graphics op de gameboy color uit mijn kinderjaren nog meer kont kunnen trappen. Oke eerlijk, de graphics zijn niet om van te moeten huilen, maar ik kijk liever naar tekeningen van psychopaten in hun kinderjaren.

Gameplay: 5
De controlers zijn ook niet je van het. Vaak ren je ineens weg van de bal terwijl je de bal gewoon in de goede richting wil slaan. En voor de duidelijkheid: ik ben ook niet de beste gamer, dus het kan ook aan mij liggen. Maar dat zorgt er niet voor de dat controllers goed werken voor mij. Verder gebruik je twee tot drie knoppen op je controller om de bal te slaan en beweeg je wat. Dus los van mijn onhandigheid is het idee eenvoudig. De minigames hebben voor mij wel een aantal uur vermaak gegeven, maar dat was meer omdat ik toch niks te doen had.

Sound: 1
AAAAARGH, het geluid van een wegwerkzaamheid bij jou op de stoep om 4 uur in de ochtend is een pretje om te horen vergeleken met de eeuwig herhalende remixes die ze in dit spel hebben gegooid. Het erge is dat ze bij dit spel ook nog een arcade dvd meeleveren met oa het spel BOOM BOOM ROCKET. Alleen dat spel kan de slechte remixes uit Sega superstar tennis overtreffen.

shadowmaster100
noem je dit een game,......cmon man.

Tsja deze game kan leuk zijn, maar wel als tussendoortje, erg diepgaand is hij niet, maar tussen door is het leuk. Speel dit tussen serieuse titels door , en je kan het waarderen.

heb dit spell bij me xbox 360 gekregen, leuk omdat ik hem waarschijnlijk anders toch nooit zal kopen, had voordat ik hem ging spelen al vaak gehoord dat deze game moeilijk was, ik vond dit spel juist te makkelijk, zelfs op moelijk, maarja dat had ik ook wel kunnen verwachten van een game als deze, wel leuke gameplay, met name de career viel bij mij in de smaak, alleen gaan de speciale krachtenm van de personages wel vervelen omdat je precies weey hoe je ze kan tegenhouden, al met al, een leuke game voor een avond of als tussendoortje, maar meer is het niet en zal het nooit worden

avatar van Drazman
dit spel is alleen leuk als je met meerdere mensen bent en in een melige bui bent, maar om het nou serieus in je eentje te spelen... daar is niet zoveel aan

avatar van Drazman
waltermuis schreef:
weet iemand of deze game de moeite waard is voor de ps2?

ik heb hem voor ps3 maar dat is alleen leuk met meerdere personen, en eigenlijk is er zelfs dan niet zo heel veel aan.

SouthParkFan
PS2 heeft niet werkende controls en vrij zwakke graphics. Jammer.