2002 FIFA World Cup (2002)

Nintendo GameCube / PC / PlayStation / PlayStation 2 / Xbox
Sports

Ontwikkeld door Electronic Arts
Uitgegeven door Electronic Arts

In 2002 FIFA World Cup is het de bedoeling om met een nationaal voetbalteam de felbegeerde beker te winnen. Stel je beste team samen en neem het op tegen de andere landen.

Slecht! Matig! Middelmaat!

De game had wel een schitterende WK aankleding, dat mag gezegd worden. Heerlijke introfilmpjes voor een wedstrijd begon. Het leek echt het WK 2002.

Tot zover alle pluspunten.
Het speelde zo nep. Het speelde zo houterig. Het speelde zo onrealistisch. Kom op zeg, dit leek nooit op voetbal.

avatar van Klaas-Jan
1,5
Het zag er leuk uit allemaal, maar het werkte voor geen kut.

Shaw
De L1 knop op de PSX is heel erg grappig, daarmee kan je gewoon spelers die de bal niet hebben agressief neerhalen! Voor de rest is dit spel niet erg goed, je kan gewoon over de uitkomende keeper springen met bal en al en hem met de simpelste schijnbeweging voorbijdribbelen.