Delta Force: Land Warrior (2000)

PC
Action / Strategy

Ontwikkeld door NovaLogic
Uitgegeven door Novalogic

Wederom kruip je in de huid van een lid van de speciale militaire eenheid Delta Force. Een terroristische organisatie dreigt een gekaapte Russische kernonderzeeër op te blazen. Dit kan alleen voorkomen worden als zij vijfentwintig miljard dollar ontvangen. Natuurlijk wordt het Delta Force team ingeschakeld om een einde te maken aan deze dreiging. Wat volgt is een bloedstollend kat en muis-spel waarbij er maar één winnaar kan zijn.

avatar van Dexter
Qua gameplay een vooruitgang op 2, maar de graphics vielen wel heel erg tegen. Erg pixelachtig en ook de omgeving is minder gedetaileerd. Desalniettemin een leuk spel.

Geinig, maar ik vond het lang niet meer zo leuk als zijn voorgangers...
Ik weet niet wat het was...het was meer een shooter geworden dan een strategische game...

avatar van Tha Luz
gameplay was beter dan zijn voorganger maar grafisch liet het nog erg veel steken vallen,ne zoals Litmanen zegt is het meer een shooter dan een strategische game geworden.
3.0

Vond dit altijd wel een van de betere Delta Force spellen. Na het geweldige deel 1 is dit mijn favoriete deel wel denk ik. Erg realistisch en vrij lastig.