menu

Final Fantasy Tactics Advance (2003)

mijn stem
4,03 (15)
15 stemmen

Game Boy Advance / Nintendo Wii U
Strategy / RPG
single player / multi player

Ontwikkeld door Square Enix
Uitgegeven door Nintendo en Square Enix

Marche en zijn vrienden zijn vrienden ontdekken, tijdens een van hun uitjes in hun geboorte stadje, een mysterieus en magisch boek. Het boek transporteert ze naar de wereld Ivalice, waar ze zich zullen moeten aansluiten bij een clan van krijgers, om te overleven en een weg terug naar huis te vinden.

zoeken in:
4,0
Heerlijk spel, helaas de zelfde ruimtelogica als de kaartmodus in FFX.

Maar het was erg de moeite waard om je team zo efficient mogelijk te tweaken, en zo rivaliserende clans af te maken. Het verhaal vond ik dan wel weer een beetje vaag voor FF. Hoewel het echt leuk was dat je twee parallele werkelijkheden had. Marche etc werden in de wereld van een boek gezogen, net zoals wij allemaal in de wereld van onze spellen worden gezogen. Ik zou echter dieper in de wereld worden gezogen als er freeroaming mogelijkheid was in Ivalice, in plaats van het landkaartsysteem.

Groetjes,

Ruben

superdross
WAT EEN HEERLIJKE SPEL. (voor tha gameboy dan he)

superdross
als het voor tha xbvox 360 of ps2 uitkwam (DAN WAS HET FOCKING LELIJK)

Gast
geplaatst: vandaag om 14:24 uur

geplaatst: vandaag om 14:24 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.