Jak 3 (2004)
PlayStation 2 / PlayStation 3 / PlayStation Vita / PlayStation 4
Action / Platform
Ontwikkeld door Naughty Dog
Uitgegeven door Sony
Er is een jaar gepasseerd sinds Jak en Daxter Haven City bevrijd hebben van Kor en de Metal Heads, maar Haven City is nog steeds in chaos omdat 3 groepen vechten om de controle over de straten. Kunnen Jak en Daxter Haven City redden?

Deel 2 was duidelijk wat minder dan het eerste maar deze game grijpt je weer bij de keel door de aangename sfeer, de mooie graphics en de uitmuntende gameplay. Een onbetwiste topper in z'n genre.
Ongelofelijk knappe game, vreemd dat er hier nog geen berichten geplaatst zijn.
Vind deel 2 juist het beste deel van de hele reeks... Maar deze is ook heel erg vet. Je hebt echt heel veel vrijheid in die woestijnen en steden. Vooral dat crossen met die wagentjes in de woestijnen en grotten vond ik vet.
als ik moest kiezen zou ik jak2 het beste vinden
van mij krijgt jak3 een 4*****
Ik hoop dat er nog een Jak game komt.

Jak 2 blijft de beste van de Jak and Daxter reeks, alleen waarom staat ie er niet in

ik vraag mij ook af waarom dat het 2de deel hier niet bij staat

hetzelfde bij ratchet and clank 2

2 sterren.

Deze game heeft een goeie sfeer wat zeker wat meedraagt in deze game.Jammer dat ik deel 2 nooit heb gespeelt maar deze is wel beter als de leuke deel 1.Verder vind ik het duo Jak en Daxter geweldig

Als je op een deel 4 wacht, waarom ga je dan niet eerst deel 2 spelen als je dat nog niet gedaan hebt? Is zelfs nog beter dan deze en deel 1 als je het mij vraagt.

De Graphics waren ook mooi, zeker voor in die tijd. Al met al een waardig afsluiting van deze trilogie.
Aan het begin op rij een aantal slappe races gebaseerd op checkpoints pakken die deze reeks nou niet bepaald van haar geheel eigen smoelwerk voorzien.
Maakt dat ik deze tot op heden helaas nog net niet vind wegspelen als die corpulente borst in vibrato meedeinend op het uitzinnig ritme van de wind.
Zoals dit bij de twee voorgangers wel heel duidelijk het geval is.
Eerste twee delen in ieder geval wegspelende als een dikke saptiet die zo nu en dan nog steeds wel eens bereidheid toont en voedingsstoffen afgeeft als je er zachtjes in knijpt of tegen praat onderwijl vanzelfsprekend het juiste taalgebruik hanteert.
Hit je de sweet spot zeg maar.
Zit je echt goed gebakken.
Komt ie helemaal lossss.
Dus in die zin altijd leuk om te hebben.