The Incredible Hulk: Ultimate Destruction (2005)

PlayStation 2 / Xbox / Nintendo GameCube

Ontwikkeld door Radical
Uitgegeven door Vivendi en Sierra

Je bent Bruce Banner, een wetenschapper die in aanraking komt met een radioactief goedje. Vanaf dat moment ga je steeds de mentale strijd aan met de Devil-Hulk; een kwaadaardig wezen dat je lichaam wil overnemen. Om dit te voorkomen moet je met de hulp van je dokter en vriend Samson een machine bouwen die de Hulk kan deactiveren. Het doel is om door de hele game de onderdelen voor deze machine te ‘vinden’, wat je met behulp van de Hulk doet.

Erg leuk spel! Vooral omdat je bijna alles (zelfs gebouwen!) kan slopen.

3,75 ster.

avatar van metaledje
Vette game zeg!! Deze game is alles wat de overige (film) games niet zijn! Je kan inderdaad alles wat je als hulk fan zou willen, alles verwoesten, voertuigen oppakken en van de kleinere voertuigen stalen vuisten maken, millitairen apparatuur *weaponizen* ventjes oppakken en weggooien of je ze vuist laten proeven op meerderen manieren, overal doorheen rushen als een dolle, je spingwerk opladen en grote sprongen maken,over wolkenkrabbers heen rennen etc. Kortom GE-WEL-DIG!!!! lekkere gameplay,goed camerawerk.

Weinig negatiefs op aan te merken! hulk liefhebber? dan is dit de enige game waar je *ECHT* van zal smullen denk ik.. IK in ieder geval wel!! 4*