Charlie and the Chocolate Factory (2005)

Alternatieve titel: Sjakie en de Chocoladefabriek

PC / PlayStation 2 / Xbox / Nintendo GameCube

Ontwikkeld door High Voltage
Uitgegeven door Global Star

Sjakie is een arm jongetje, maar wint als één van vijf gelukkigen een gouden toegangskaart voor een rondleiding in de chocoladefabriek van Willie Wonka. Samen met vier andere kinderen, Veruca Peper, Casper Slok, Mike TeeVee en Violet Beauderest wint Sjakie éen van de vijf toegangskaarten die verstopt zitten in een Wonka reep. Deze toegangskaart geeft de vinder het recht om een exclusieve rondleiding te krijgen door de chocoladefabriek van de geheimzinnige en excentrieke Willy Wonka. Het spel bevat vele minigames, en het is de bedoeling om met die minigames uiteindelijk als winnaar van de vijf kinderen over te blijven, en zo de fabriek te erven.

avatar van Jim Carrey
Matige Game, De Film is best aardig en de Game ook alleen is de Game net iets minder, Het is opzicht niet slecht gemaakt ofzo maar ik vind het niet echt Top allemaal als je het mij vraagt.

* * *

avatar van jerom1234
In het begin saai, als je eenmaal in de grote hal bent, word het wat beter, ik speelde bij een vriend en toen bleven we vast zitten dus een 1.5! Omdat het niet echt interesant was!