Railroad Tycoon II (1998)

Macintosh / PC / PlayStation / Sega Dreamcast
Simulation

Ontwikkeld door PopTop
Uitgegeven door Tremor en Gathering

Je hebt het doel om een zo groot mogelijk spoorwegennet te bouwen en winst te behalen. Dit kan door middel van spoor aanleggen en treinen kopen, maar je kan dit ook bereiken door industrie te kopen en daar winst uit te halen of kun je als speler aandelen kopen in je eigen of andere bedrijven.

avatar van thomzi50
Weet nou niet zeker meer of ik deel 1 of 2 hiervan redelijk vaak heb gespeeld, ik weet in ieder geval wel dat ik het best aardig vond. Was vroeger sowieso erg gek op dit soort bouwspelletjes.

avatar van Bart Tönjann
Ik houd ook van bouwspellen, maar heb me met deze nooit zo heel erg kunnen vermaken. Intro filmpje vond ik wel heel mooi gemaakt altijd

riczz
ik heb em letterlijk kapot gespeeld