Torin's Passage (1995)

PC / Macintosh
Adventure / Puzzle

Ontwikkeld door Sierra
Uitgegeven door Sierra

Een slechte tovenaar Pecand probeerd Prins Torin uit zijn wiegje te ontvoeren. Deze poging mislukt, maar de koning en koningin worden hierbij vermoord. Torin groeit dan op bij zijn pleegouders en is niet op de hoogte van zijn koninklijke afkomst. Vele jaren later worden zijn nieuwe ouders echter door een toverspreuk weggetoverd en Torin gaat op pad om zijn ouders te redden. De slechte Pecand verschijnt weer, maar hij vertelt dat de heks Lycentia achter deze streek zit. Samen met Boogle, die in allerlei voorwerpen kan veranderen, gaat Torin op zoek naar zijn ouders.

avatar van Lucaz
Mijn lievelings spelletje

avatar van Bakema NL
Heerlijke game. Ik heb hem alleen nooit kunnen uitspelen omdat ik compleet vastzit bij dat masker.....zelfs met oplossing niet gelukt...vaag.
Adventures in cartoon-style zijn echt mijn favoriet en dit was toch een hele leuke.

Een van de eerste adventures die ik speelde.
Ik vind het nog steeds leuk om hem af en toe te spelen.

Het verhaal en de humor in de game is erg leuk.

Ja, ook ik ben nog steeds weg van deze game, mijn kids vinden hem ook geweldig.
Super leuk zo die cartoon sfeer.
Lastigere en minder moeilijke puzzels wisselen zich af.
En heb hem uitgespeeld