menu

Trailer Park Tycoon (2002)

mijn stem
2,50 (3)
3 stemmen

PC
Strategy / Simulation
single player

Ontwikkeld door Jaleco
Uitgegeven door IncaGold en Jaleco

Je hebt een eigen stuk land gekregen, een oude parkeerplaats in een achterbuurt, de ideale locatie dus voor een woonwagenkamp. Bouw je eigen Trailer Park met de juiste voorzienningen, om zoveel mogelijk verschillende soorten mensen naar je park te lokken. Geen Trailer Park is compleet, zonder plastic roze flamingo, natuurlijk.

zoeken in:
0,5
Ontzettend saai spelletje wat nog geen tien minuten leuk blijft voordat je het beu bent. 't Idee had best iets kunnen worden, maar is, zoals veel van de derderangs tycoonspellen die tegenwoordig helaas steeds vaker de markt vervuilen, snel en goedkoop uitgewerkt, zonder enig gevoel voor het genre, en met als enige doel geldverdienen door mee te liften op het succes van spellen als Simcity, Railroad Tycoon en Rollercoaster Tycoon.

De taak van het runnen van dit park bestaat slechts uit het plaatsen van vooraf geselecteerde caravans op voorgeselecteerde plaatsen, en het plaatsen van daarbij horende voorzieningen (fastfoodhok, wasplaats, videoverhuur) op wederom daarvoor voorgeselecteerde plaatsen. Ook bij de accessoires is vooraf bepaald hoeveel je van elk mag plaatsen.

't Spel zat in een box van 8 spellen aangeschaft bij FRS. De meerderheid daarvan kan zo de vuilnisbak in. En één van de spellen (Huisdierentycoon) had zelfs een trojan in het uninstall bestand.
U bent gewaarschuwd!

avatar van fabblwaps
LeeGer schreef:
En één van de spellen (Huisdierentycoon) had zelfs een trojan in het uninstall bestand.
U bent gewaarschuwd!
En dat verkopen ze doodleuk bij FRS.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:38 uur

geplaatst: vandaag om 16:38 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.