menu

Herc's Adventures (1997)

Alternatieve titel: Hercules no Daibōken

mijn stem
4,00 (3)
3 stemmen

PlayStation / Sega Saturn / PlayStation Portable / PlayStation Vita / PlayStation 3 / PlayStation 4 / PlayStation 5
Action / Adventure
single player / multi player

Ontwikkeld door Big Ape en LucasArts
Uitgegeven door LucasArts, Virgin, Sony en Disney

Het oude Griekenland was dankzij de godin van de vruchtbaarheid, Persephone, een mooi en vruchtbaar land. Als Persephone gekidnapped wordt door Hades, heerser van de onderwereld, verwelkt het land al snel in een droge en dorre plek. Zeus, koning der goden, roept de hulp in van de legendarische krijger Hercules, die samen met zijn vrienden Atlanta en Jason, dit klusje wel even zal klaren.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=P9dMhYkokEU

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van PC.ENGINE.FAN
5,0
Dit is een echte klasse-game. In mijn optiek een van de ondergewaardeerdste spellen allertijden. Ik hoor namelijk dat gamers Zombies ate my neighbours zo leuk vinden, nou dit is dan nog een paar machten beter. Je kunt gewoon proeven dat dit uit de Lucas Arts fabriek komt, hij heeft alle kenmerken van Day of the tentacle, Ghoul Patrol en Zombies ate my neighbours. Geweldige arcade gameplay met multiplayer, een fanastisch verhaal en introanimatie en weet je wat? Je kunt in dit spel niet eens afgaan, net als in een Lucas arts adventure game! Je gaat dan naar het rijk der doden waar je uit moet zien te ontsnappen. Nu is het even een korte beschrijving, maar ik kom vast later nog wel eens erop terug om hier wat meer over te vertellen.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:08 uur

geplaatst: vandaag om 15:08 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.