Sacred 2: Fallen Angel (2008)

Alternatieve titel: Sacred 2: Fallen Angel Remaster

PC / PlayStation 3 / Xbox 360 / PlayStation 5 / Xbox Series X/S
Action / RPG
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Ascaron, Funatics, Nukklear en SparklingBit
Uitgegeven door Ascaron, Deep Silver, Koch en THQ Nordic

Al sinds het begin der tijden vloeit er T-energie door het land van Ancaria. Deze mysterieuze kracht schijnt het begin van alle leven te zijn en de bron van alle magie in de wereld. Eeuwen lang hebben de Seraphim over de energie gewaakt en daarmee over het lot van de hele wereld. De Seraphim besloten om hun kennis en verantwoordelijkheid ervoor te delen met de High Elves, maar al snel corrumpeerde dit hun hele maatschappij en brak er oorlog uit. Hierdoor is de T-energie uit balans geraakt en zullen wederom helden nodig zijn om het land te herstellen.

Vandernagel
De game staat voor een release in September '08, een half jaar later dan 'gedacht'. Moet ik toch maar eens afwachten of ze de nieuwe streefdatum wel halen. En gelet op eerdere ervaringen zal ik deze niet aanschaffen voordat gebruikers er meer details over hebben bekend gemaakt. Vooral de bugs. Online spelen interesseert mij minder.

heb deze game bijna binnen, absurd 14gb:S en minimale eisen 20gb harde schijf vrij hebbe:P. kan dus toch wat worde.

morge lekker game, ik vertel wel even of het wat is

avatar van Rujar
2,0
zjandannybob schreef:

morge lekker game, ik vertel wel even of het wat is

Oh ik dacht voor de PS3 Dan gaat het rap met vriej ruimte inderdaad

Volgens Gamespot komt de PS3 en Xbox360 versie pas 17 februari 2009 uit en niet 7 november zoals hier vermeld.

Gister dit spel gekocht en geinstalleerd. Eerste indruk is wel goed. Ik heb ook sacred 1 gespeeld en dit is toch wel een verbetering. Niet alleen grafisch is het beter, maar ook qua gameplay. Omdat ik natuurlijk nog niet zo ver ben, kan ik er niet meer over zeggen.

Ik zoek daarnaast ook nog spelers om samen mee te spelen, in een co-op mode.

joeri592
27 maart pas verkrijgbaar

joeri592 schreef:
27 maart pas verkrijgbaar

Ligt gewoon overal in de winkel. Loop maar eens een Free Record Shop of Media Markt binnen. (of althans de PC versie)

Het spel zelf is overigens best aardig. Zeker één van de betere Diablo klonen, hoewel net niet zo goed als Titan Quest. (of zo lijkt het voorlopig toch). Het ziet er trouwens wel allemaal erg mooi uit en is onverwacht grappig (bepaalde one-liners en verwensingen die de vijanden naar je toe gooien op het moment dat ze sterven). Het spel zelf is voorlopig wel niet zodanig boeiend dat ik ook al mijn tijd er in ga steken. (hoewel dat ook te maken heeft met de steeds groeiende stapel games die ik nog niet gespeeld heb in de hoek van mijn kamer).

gamelord
Ben nu 4 uur onderweg in de game en bevallen doet hij uitstekend. tegenover het eerste deel + uitbreiding is het een flinke sprong voorwaarts. De grafische kant ervan is mega-prachtig (veel kleuren, de omgevigen zijn echt super geweldig vormgegeven, de characters, armor, wapens enz enz. zijn goed uitgewerkt en zeer gedetaileerd.

Het verhaal is nog net te doen, precies zoals het hoort bij een Hack 'n Slash RPG. Toch hoop ik dat het verhaal nog flink naar voren komt, maakt de game wat dieper en nog interessanter.
De grootte van het spel laat zich ook raden..op de hoes van de game 25GB HD-space!!
Kan ook meteen verklaren waarom ik na 4 uur gamen nog geen sabertooth heb..(speel als Seraphim).
Zoals sinner al zei, zijn de verwensingen om te lachen:

Oh no...i got a hole in my bone!!
Get the girl with wings!!
i see a light at the end..aargh!!

4 uur is nog te kort om te oordelen over de game, maar mij bevalt hij uitstekend..en het is een RPG..de 4,5* stem spookt al door mijn hoofd.
Het is een RPG, dus ik ben snel verkocht!!

gamelord
Na 12 uur spelen, vele quests gedaan te hebben en goed op de game heb gelet. Heb ik de game en de opzet wel door en ik vind het een supervermakelijke game..niets in de game staat stil, de ene na de andere quest ligt voor het oprapen..(dacht dat er meer als 500 quests in de game zijn ).
Voor mij een waardige RPG afsluiter van 2009...want Dragon age zit er dit jaar nog niet in.
Ik ga alle quests doen en helemaal doorgamen..(de verhaal lijn).
4,5*!!

avatar van GameEvolutie
1,0
wat een slechte game is dit

MikeMannuh
Mooie beargumentatie!

avatar van GameEvolutie
1,0
ja maar dit is echt crap ik bedoel maar die characters die je kan kiezen belachelijk

gamelord
Tja ik zie het platform van je stem ...een WRPG hoort niet thuis op een console. Met een console krijg je nooit die feeling als op de pc.
En de characters..had je eigenlijk kunnen weten..komt een boekje bij genaamd manual

avatar van Alexjaxx
Is deze co-op?

nope

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Ow, weet je het zeker gamelord? Dacht dat deze co-op was, op PC alleen online meen ik en op console ook splitscreen... Even gecheckt en volgens deze site idd ook co-op met zelfs PvP, ook op PC. Zal het even aanpassen bij de details.

Vind ik wel best een aanvulling bij dit soort games, co-op campaign, was bij Dungeon Siege II en Baldur's Dark Alliance toch ook erg leuk om met twee lui doorheen te hacken. PvP daarintegen altijd een beetje nutteloos imo.

Relax
Hmm ik ben van plan om deze game te halen, voor de X360 welteverstaan.
Is het 100% zeker dat Co-op ook offline gespeelt kan worden met vrienden? Want dan word het een definitieve aankoop.

Relax
Ja heb hem vandaag gehaald voor de Xbox 360, ik kan niets anders zeggen dan dat ik echt verbaasd ben van hoe geweldig deze game is.
Beetje jammer is dat de camera niet naar de lucht kan kijken, het is weldegelijk 3rd person, alleen niet zo vrij, je kan ook zoals Diablo spelen als je wilt.
Daarnaast is de gameplay gewoon perfect naar mijn mening.

Relax
Ik ben me toch meer gaan storen aan de camera.. alle RPG elementen zijn perfect... het leven, armor, spells, quests, mounts en de omgeving.
Toch weerhoud de camera mij een beetje ervan om te gaan spelen.

gamelord schreef:

Hij is erg goed te doen op de Xbox 360 hoor.
Dragon Age heeft ook mijn voorkeur op de 360, dus ben het niet helemaal met je eens.

De game is trouwens ook geen Hack & Slash.

wat een troep!!!!!!!!

avatar van Rujar
2,0
Ik kom er echt niet doorheen. Zal best een typische WRPG zijn, maar de manier waarop je moet vechten is echt zo kansloos. Ik heb er ook totaal geen feeling voor.

avatar van woeler82
Ik had gehoopt dat door de vele patches wat het spel heeft gedaan het spel speelbaar was
Ik heb 5 min gespeeld , zag wel redelijk uit, maar bij de 2 de start geeft die me een virus aan en krijgt
het spel niet meer opgestart, terwijl ik het spel bij GOG gekocht heb

woeler82 schreef: