Medieval II: Total War (2006)
PC / Android / Apple iOS / Macintosh
Strategy
Ontwikkeld door Creative Assembly
Uitgegeven door Sega en Feral
Medieval II: Total War is het vierde deel in de Total War reeks. Het spel speelt zich af in de middeleeuwen tussen1080 en 1530. Medieval 2 is een combinatie van turnbased strategy en RTS. Het is de bedoeling dat je met een van de 18 speelbare landen je rijk uitbouwt tot een van de machtigste van de wereld. Dit doe je door enorme veldslagen te houden.
- nummer 113 in de top 250
In welk opzichte zijn de battles slechter geworden? Klopt het kan allemaal net wat beter en misschien wat moeilijker maar vooral na de 2e patch is er al veel verbetered.
Hmm.. ik moet wel eerlijk bekennen dat ik al een tijdje niet gespeeld heb. Ik heb het zojuist weer gespeeld met de laatste patch. Het voelt idd wel iets anders, maar nog niet zo anders dat de combat duidelijk beter vind geworden. Wat mij namelijk vooral stoor is het feit dat de cavalry charge niet echt een charge is. Zodra ze in contact komen staan ze bijna meteen stil. Maar ik moet nog even wat langer spelen voor ik een definitief oordeel kan vellen

ik heb een laptop met de volgende eigenschappen:
Intel Core Duo T2450 2.0 GHz
1790 MB RAM geheugen
32 bits besturingssysteem
de videokaart is ATI Radeon XPRESS 200M series
256 MB
301 MHz
de vraag is of ik dit spel op mijn pc kan spelen, ik ben namelijk van plan hem te halen

vraagje,
ik heb een laptop met de volgende eigenschappen:
Intel Core Duo T2450 2.0 GHz
1790 MB RAM geheugen
32 bits besturingssysteem
de videokaart is ATI Radeon XPRESS 200M series
256 MB
301 MHz

Ja hoor, kan gemakkelijk:P Ik heb zelf een AMD Athlon 3500+ met 1.5 Gig geheugen en een GeForce 6500 (ik weet het, antiek:P) en hij draait heel soepel op hoge kwaliteit.
Schreeuwbericht + reactie verwijderd.
sorry hoor ik merkte te laat dat ik caps lock aan had staan.

strategy games (staan bij mij op nr 1 in de catagory RTS).
Iedereen die van het genre houdt, Haal hem Haal hem!!!
was meteen naar drie uur gamen verkocht.

Op zich is het ook weer een wat ander spel, Lotr is allemaal zo kleinschalig.
Ik zou het wel geweldig vinden als ze lord of the rings zouden maken van total war met dezelfde campaign map maar dan van middle-earth.
dat zou voor mij de beste game ooit zijn. vinden jullie toch ook?!
Ik vind battle for middle-earth ook wel vet maar daar kun je te weinig zelf beslissen wat je wilt gaan doen. Soms kun je 2 a 3 verschillende plekken kiezen om heen te gaan maar daar blijft het bij.
dat zou voor mij de beste game ooit zijn. vinden jullie toch ook?!
je hebt al 'lord of the rings : total war' je hebt daarvoor rome total war alexander nodig ofzo dan kan je de mod downloaden en heb je precies hetzelfde maar dan met lord of the rings units

Oh vet, maar heb je dan ook de campaign map van lord of the rings of alleen de units?
volgens mij alleen de units maar misch ook campain ik speel het zelf niet dus zal het niet weten srry

hier een link http://nl.youtube.com/watch?v=dsLN2rcD8jc
Overigens verdient het spel veel meer tijd dan die paar uurtjes die je er tot nu toe aan gegeven hebt, hoe kun je nu al de gigantische veldslagen met honderden eenheden meegemaakt hebben.
Oke het spel moet je wel liggen, maar er zit meer in dan je in het begin denkt.
Eigenlijk is Kingdoms ook nog een stukje beter.

Verder erg vermakelijke game dat je zonder te weten uren aan het spelen bent
( Leuk die costume battle )

FREEDOM!

Kom ik bij Music Store, vraag ik of ze deze game hebben. Zegt de man achter de kassa:"Dat is een oud spel en is volgens mij nooit uitgekomen op PC, maar alleen op Playstation 1."
Echt heel vaag.
Echt jammer dat ze hem niet hadden.
Ik wil deze game zo graag. Ben namelijk een echte Total War fan!
Maar je kunt hem wel gewoon zelf bestellen via bol.com voor 10 euro en heb je de gold versie met de uitbreiding (kingdons). Denk dat je hem ook voor die prijs kunt vinden bij een grote free record shop.
bol.com | Medieval 2 - Total War, SEGA | Games