menu

Clubhouse Games (2005)

Alternatieve titels: 42 All-Time Classics | 42 Spel Klassiekers | Wi-Fi Taiou: Sekai no Daredemo Asobi Taizen

mijn stem
3,79 (7)
7 stemmen

Nintendo DS
Puzzle
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Agenda
Uitgegeven door Nintendo

Clubhouse Games is een verzameling spelletjes als dammen, schaken en bowlen. In totaal zullen er bijna 20 spellen aanwezig zijn in de volledige game. Clubhouse Games ondersteunt game-sharing tot acht spelers met één gamecard.

zoeken in:
avatar van welleweirdo
4,0
Must Have! Gewoon omdat er veel goede games in zitten.

avatar van Ravenstein
4,0
Dit lijkt op het eerste gezicht alles behalve spectaculair, maar je zal zien dat je deze game nog zit te spelen wanneer andere en grotere titels al lang opzij gelegd zijn.

Een dikke 4!

Tom De Haas
Voor elk wat wils. Backgammon, rummy en zelfs stratego maar ook darten en bowlen zijn spelletjes waar je heel wat uurtjes mee kunt vullen. Een game die je waarschijnlijk jaren later nog steeds uit de kast trekt.

avatar van Grovonion
Deze op de kop getikt voor 3,33€, in een rommelbak op de retrobeurs in Kalken. Dacht al dat het niet zo maar een shovel-ware verzameling zou zijn, en ik had een sterk vermoeden dat dit de voorloper is van het switch game met 51 bord spellen. Ben er blij mee.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:37 uur

geplaatst: vandaag om 11:37 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.