Space Harrier (1985)

Alternatieve titels: Sega Ages: Space Harrier | 3D Space Harrier

Arcade / Sinclair ZX Spectrum / Commodore 64/128 / Sega Master System / Amstrad CPC / NEC PC-88 / Atari ST / Commodore Amiga / TurboGrafx-16 / Nintendo Entertainment System / PC / Sega Game Gear / Sega Mega Drive/Genesis 32X / Sega Saturn / Sega Dreamcast / Xbox / Game Boy Advance / PlayStation 2 / Nintendo Wii / PlayStation 3 / Xbox 360 / Nintendo 3DS / Nintendo Switch
single player / multi player (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Sega
Uitgegeven door Sega, Elite Systems, Dempa Shimbunsha, NEC, Takara en Nintendo

Ren, vlieg en schiet je een weg door de met monsters geïnfesteerde 'Fantasy zone'. Gebruik je vuurballen-blaster en je jetpack om de wereld te ontdoen van alle soorten gespuis, van alien pods tot vliegende Chinese draken.

dit spel in mijn kindertijd echt heelvaak gepeeld

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Same here , eerst met joystick op de C64, daarna in hendheld op de GG, maar de vetste ervaring blijft toch de Arcade versie, met zo'n lomp hydro-stoel cockpit geval .