Freedom Force vs The 3rd Reich (2005)

Strategy / Action

Ontwikkeld door Irrational
Uitgegeven door Vivendi en Digital Jesters

Nadat de Freedom Force, onder leiding van Minuteman, in het vorige deel, de Time Master verslagen had, is zijn lichaam in verkeerde handen terecht gekomen. De gemene superschurk Nuclear Winter heeft het gestolen en gebruikt zijn krachten om raketten uit Cuba te stelen en zo een kern-oorlog tussen Amerika en Rusland wil ontketenen. Freedom Force weet hier een stokje voor te steken, maar iets gaat fout en ze komen terecht in een alternatief 1963, waar de Nazis de tweede wereldoorlog hebben gewonnen.

avatar van rpger
Wat een fantastisch spel is dit! Een originele RPG waarin een je team superhelden bestuurt. De gameplay laat zich vergelijken met klassieke Party RPGs als Icewind Dale, de setting maakt het echter vrij uniek en dialogen/verhaal zijn zwaar over the top Comic achtig wat het geheel humoristisch doch zeer aantrekkelijk maakt. Deel 1 van deze game is helaas nergens meer te krijgen, maar deze is nog te vinden.