Freedom Force (2002)

Macintosh / PC
Strategy / Action

Ontwikkeld door Irrational
Uitgegeven door Crave en Electronic Arts

Frank Stiles was vroeger een van de wetenschappers die meewerkte aan het Manhatten Project, het project van de nucleaire testen tijdens de Tweede Wereld-Oorlog. Toen hij een collega gegevens zag doorspelen naar de Russen en dit meldde, kon niks bewezen worden en betekende dat het einde van zijn carrière. Nu is hij een bittere oude man, die zijn dagen in het park slijt. ondertussen is in de ruimte een strijd aan de gang tussen twee ruimteschepen, waarvan eentje wordt vernietigd en de inhoud ervan, mysterieuze potjes 'Energy X', op de aarde afstormen. Op datzelfde moment ziet Frank zijn oude verdachte partner en besluit hem te volgen. Als de Russische agenten, waarmee hij blijkbaar afgesproken had, dit merken, schieten ze Frank overhoop. Als hij met zijn laatste adem neerzakt tegen het Minuteman standbeeld en net op dat moment geraakt wordt door Energy X, veranderd hij zelf in Minuteman en is een nieuwe superheld geboren.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.