Impossible Creatures (2002)

Strategy

Ontwikkeld door Relic
Uitgegeven door Microsoft

Rex Change krijgt een brief van zijn al jaren vermiste vader. Dolgelukkig dat zijn vader nog leeft vertrekt Rex naar een klein eilandje in de Stille Oceaan, waar zijn vader onderzoeken doet. Eenmaal aangekomen blijkt nergens een spoor te zijn van zijn vader. Rex wordt al snel bedreigt door Upton julius, een gemene kerel met een nogal vreemd ogend huisdier. Al snel wordt Rex gered door de dappere dame Lucy. Lucy werkte voor de vader van Rex en legt uit wat voor experimenten de vader van Rex doet. Hij werkte aan Sigma, een mogelijkheid om twee dieren met elkaar te kruisen. Het resultaat is een enorm dier met de beste eigenschappen van de twee gekruisde dieren. Julius wil echter deze technologie stelen om over de wereld te heersen. Niemand minder dan Rex zal daar een stokje voor gaan steken, mede in de hoop zo zijn vader te vinden.

Leuk strategie spel, ook altijd leuk om dieren met elkaar te kruisen. Heb het spel nooit uitgespeeld, misschien zou ik er nog eens aan moeten terugbeginnen. 4*

Ik vond dit een heerlijk spel toendertijd, al die mogelijkheden die je toen had (tegenwoordig zou het te beperkt zijn. )

Helaas nooit kunnen uitspelen, te moeilijk toen ik het speelde, heb hem hier orgineel liggen, misschien nog eens spelen gaan.