menu

Unreal Tournament 3 (2007)

mijn stem
3,57 (73)
73 stemmen

Macintosh / PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Action / Adventure
single player

Ontwikkeld door Epic
Uitgegeven door Midway

Sinds het vorige tournament zijn de andere teams alweer hogerop gekomen en is een ander team de leider. Het is aan jou om hoger op de ladder te komen en de teams te verslaan.

zoeken in:
joeri592
offline is ie juist fantastishc!

avatar van Starmaster501
ik hou niet zo vann spellen waarvan ze zeggen. goede online optie. en de singleplayer effe snel in elkaar flansen.

gamelord
Heb deze nu naar zo'n 6 á 7 uur de kans gegeven...en wat ben ik verrast door de toffe gameplay. Super super snel is die, En ja offline vind ik 'm wel leuk om de basics op te doen en heb al menig deathmatch potjes online gedaan. Maar het enige minpunt vind ik dat op de hoes vetgedrukt staat "van de makers van Gears of war" De cutscenes kloppen, zijn van het zelfde kaliber, maar de game is naar mijn smaak toch niet volwaardig aan Gears. Had van de puike singleplayer toch meer verwacht...een opzet zoals in Gears of war, maar offline is bijna 't zelfde als de online mode, alleen tegen bots. Had eigenlijk een adventure campaign willen zien...maar hier ga ik niet te lang over door, heet niet voor niets Tournament!!
De grapchics zijn van sublieme kwaliteit, zeer gedetallieerd en de physx mod die ik gedownload heb is hij er flink op vooruit gegaan.
Deze zal veel gespeeld worden, ben er achter gekomen dat ik bij deze mijn killcapaciteit kan voortzetten i.p.v SoF Double helix steeds erbij te pakken.
ook de mensen in de DM waren zeer onder de indruk voor een Unreal noob...hehehe!!

+punten
Zeer maar ook zeer vermakelijk
Puike Graphics...(vooral met mijn geupdate physx en DX 10)
Kunt in een leuke server terechtkomen..(denk ook in een klote server)
Het verveelt niet snel..(voelt battlefield future setting aan)
Vet gedaan met de hoeverboard..leuk transportmiddel

-punten
Had voor de singleplayer toch een verhaallijn willen zien.
Tijdens het laden in SP krijg je tekst en uitleg over de mission....irritant als die wordt onderbroken tijdens het laden.
Besturing voertuigen is nog een blok aan mijn been, ben nog aan het wachten die de controls van halo ermee weet te evenaren.

Maar hoe het ook zij, zeer puike game die je tijd goed zal benutten
en met plezier ronde na ronde battles laat doen. Prima game
4,5***!!

3,5
Leuk dat ze extra content hebben uitgebracht met de Titan Pack..
Jammer genoeg nog steeds geen Assault.

avatar van davidov
4,0
Als je een Unreal Tournament koopt voor de single player/campagne/story ben je of:
- dom
- naïef
- beroerd geïnformeerd

Het was altijd al een puur multiplayer spel, als je de single player zoekt moet je bij de "unreal" en niet "-tournament" reeks zijn.

Ik vind niet dat je eens spel kan afrekenen op iets wat het niet is, en tevens ook totaal niet wil zijn. Anders is counterstrike ook een waardeloos spel door gebrek aan SP, en mario waardeloos door gebrek aan MP.

gamelord
davidov schreef:
Als je een Unreal Tournament koopt voor de single player/campagne/story ben je of:
- dom
- naïef
- beroerd geïnformeerd

Het was altijd al een puur multiplayer spel, als je de single player zoekt moet je bij de "unreal" en niet "-tournament" reeks zijn.

Ik vind niet dat je eens spel kan afrekenen op iets wat het niet is, en tevens ook totaal niet wil zijn. Anders is counterstrike ook een waardeloos spel door gebrek aan SP, en mario waardeloos door gebrek aan MP.


Iemand met zulk commentaar ben je of:

-een flinke irritante bemoeial
-iemand die denkt stoer te zijn met z'n commentaar
-een laag bij de grond k*t-levensvorm

Ik had de game voor beide redenen aangeschaft en ik beoordeel de
game op de grond van wat ik er zelf van vind. Heb niet altijd zin om me tussen irritante, misselijkmakende en woede-opwekkende wezens te begeven die zich mens noemen..(schaam me al m'n hele leven dat ik er ook één ben!!!

volgende keer maar eens nadenken voordat je een reactie geeft nietsnut!!

avatar van davidov
4,0
Nou moe...
Ok ik was dan wat kort door de bocht, maar kom op zeg.

En je geeft de game een geweldig cijfer daaruit merk ik dat het spel je toch goed is bevallen.

Het scheelt dat ik de reeks ken en er al bang voor was dat ik snel klaar zou zijn. Vandaar dat ik drie redenen kon bedenken (die ik wat dom bracht) waarom iemand een uitgebreide single player verwacht. In bijv jou geval was het gok ik (als het mag) slecht geïnformeerd, en dan bedoel ik door de developers. Immers als zij aangeven dat er bijv "een single player is met meer dan 30 missies" en dat blijken 31 potjes UT te zijn, dan klinkt dat een stuk minder indrukwekkend etc. En dit zie je bij wel meer games, alleen waren mijn voorbeelden wel wat ver gezocht.

gamelord
Zand erover davidov

Het is niet zo boosaardig bedoeld als ik het neerschreef, heb alleen
teveel meegemaakt in mijn leven, wat mij vlug de trekker laat overhalen.
Nou een paar uur later heb ik wel spijt ervan, je lijkt me doorgaans wel een toffe peer.

Ja ik had echt een storymode verwacht omdat na unreal II er nog steeds geen verhalende singleplayer is..(vind ik wel jammer). Begrijp me niet verkeerd, de singleplayer vind ik overigens wel tof om te doen, daarom schreef ik het voelt aan als een verre futuristische battlefield game. Want ik haal uit de singleplayer veel plezier, vind het vooral leuk omk te klooien met de hoverboard en het grappelen ermee. dus al met al een supertoffe game.

En van die drie redenen is het laatste wat er het dichtst in de buurt komt...had een trailer gezien op het net met de tekst:
"From the makers of Gears of war, thy come with an explosive singleplayercampagne that will blow you away".

Bij deze wil ik mijn excuses aanbieden davidov, maar het spijt me dat ik zo explosief uit de hoek kom...maar ik heb in het verleden tegen een jongere ik beloofd dat ik als de hel uithaal naar iemand als ik me gekrenkt voel en dat het verleden zich niet zal herhalen.
hoop toch wat vaker met je te kletsen hier op GM, kun je zien dat ik over het algemeen een chille type ben..(helaas met een twist van weirde haat dat ik zelf niet kan plaatsen, wordt er een beetje moedeloos van).

avatar van davidov
4,0
Gheh geen probleem ik had ook wel wat tactischer mogen zijn

Hoe bevalt eigenlijk al die extra content die er tegenwoordig is. Heb het gespeeld voordat het uit was. Brengt die nog wat echt leuke dingen naar de game, of was het eigenlijk leuker zonder. (wat ik wel eens heb bij RTS games en hun uitbreidingen)

gamelord
De extra content moet ik nog downloaden...(als je de Titan pack bedoeld?) Kon het ff niet opbrengen om die ook nog eens te downloaden, had honger naar de online-games. Had al een hele tijd zitten downloaden en patchen om online te kunnen. Ga dadelijk film kijken en zal ondertussen die extra content downloaden, zal je dan wel laten weten of hij de moeite waard is.

Over de game, hij is verschrikkelijk geweldig!!
Ga ik slapen denk ik meteen weer, morgen meteen weer gamen!!!
En thnx voor het aanvaarden van mijn excuses.

gamelord
Yoyo davidov

heb net de extra content..(titan pack geinstalleerd)..er zit véél maar dan ook veel nieuwe dingen in en hij wordt door fans met open armen ontvangen.
Aangezien het zo'n lange lijst is heb ik hier een link voor je!!
Lijkt me echt vet om als reus door het spel dood en verderf te zaaien..(Titan of Behemoth)
beloofd veel goeds, meen ook wat betere besturing van voertuigen erin is verwerkt...kan me ook vergissen.

UT3 Titan Pack Reveal - BeyondUnreal

avatar van Angelo_Cheetah
4,0
Gamelord ik ben hier nieuw maar wat kan je allemaal met Titan Pack? misschien probeer ik hem ook.

gamelord
Klik op de link die ik in mijn berichtje heb gezet.....want het is teveel en in het engels om het op te schrijven.

avatar van Angelo_Cheetah
4,0
Leuk spel.. Alleen als je hem download wat ik heb gedaan moet je de heeeele tijd een keygen in voeren is best irritant soms.. naja

4,0

avatar van Starmaster501
Angelo_Cheetah schreef:
Leuk spel.. Alleen als je hem download wat ik heb gedaan moet je de heeeele tijd een keygen in voeren is best irritant soms.. naja

4,0

hoeveel spellen heb jij origineel?

avatar van XPS420
Angelo_Cheetah schreef:
Leuk spel.. Alleen als je hem download wat ik heb gedaan moet je de heeeele tijd een keygen in voeren is best irritant soms.. naja

4,0


Ja dat heb je he als je het illegaal doet.. reken maar dat het nog irritanter word in de toekomst want de makers van de games doen er alles aan om piraterij tegen te gaan!

Imperial Figure
Op de ps3 had ik problemen met het instellen van de gevoeligheid van de keyboard, muis en zelfs controller.
Het is niet speelbaar met een keyboard en muis op de ps3 (ja alleen als je de perfecte snelheid in het bewegen weet te vinden) omdat er zoveel instellingen zijn.
Speel hem nu met een controller en heb de settings op standaard staan en speel hem alleen maar via een mod server met alleen maar een Shock Rifle en het speelt nu best lekker, wat zeg ik, het is zelfs verslavend.
Ik weet het, een mod mag het cijfer van een game eigenlijk niet beïnvloeden maar Epic en Midway geven gewoon gratis mods, maps en extra content weg zoals de Titan pack wat de game veel beter maakt, dus van een 3,5* naar een 4,5*.
Bij call of duty voor de ps3 moet je gewoon betalen voor maps terwijl ze gewoon gratis zijn voor de pc, dus wat midway en epic doen voor de console(s) heb ik erg veel respect voor.

avatar van davidov
4,0
Ondertussen heb ik een tijdje geleden dit spel aangeschaft via steam. Ze hadden een erg mooie deal die ik weer eens niet af kon slaan. Unreal 1, Unreal 2, UT 1, UT 2, UT 3, samen voor 20 euro

De titan pack maakt het spel inderdaad wel echt af. Ik vond het een leuke collectie van kleine toevoegingen waardoor het spel toch wat meer variatie kreeg.

Maar de volle prijs zou ik er niet snel voor hebben betaald, dan moet ik wel heel enthousiast zijn. Desalniettemin weer eens een spel gekocht, en dan ook nog eentje die ik eerst gedownload had. Wat zeg ik, ik heb van deze set denk ik meer dan de helft wel gespeeld zonder aan te schaffen. Zo zie je maar weer, mocht het me echt bevallen, en de prijs me niet keihard wegjagen, dan moet ik het spel aan m'n collectie toevoegen

avatar van Angelo_Cheetah
4,0
XPS420 schreef:
(quote)


Ja dat heb je he als je het illegaal doet.. reken maar dat het nog irritanter word in de toekomst want de makers van de games doen er alles aan om piraterij tegen te gaan!


Ik heb het verwijdert. ik vind het niet zo super ik kan niet online misschien dat ik hem ga kopen

Game_Kaza
Op school doen we dit heel vaak. Het is wel een leuke shooter maar ik vind dat je er ook erg cheap mee kunt doen. Meestal als ik op iemand schiet rent die alle kanten op en springt ie veel zodat ik dood ga. Jah zo is het niet leuk voor mij en het werkt niet zo smooth. Geef mij maar een shooter systeem van Uncharted waar je tenminste niet kunt schieten als je springt.

Dus gewoon vaak in voertuigen zitten en gassies neerknallen.

3*

avatar van jellecomicgek72
3,5
Review

Ik had deze een half jaartje geleden gekocht voor mijn ps3 en het was me eerste Unreal Tournament game. Ben dan ook totaal niet bekend met de eerdere delen uit de serie. Er zit een singleplayer en een Online en Offline Multiplayer in UT3. Ik moet zeggen dat ik héél snel verveeld was met de Singleplayer. Het was niet boeiend genoeg en vooral erg saai. Ik moest ook echt wennen aan de Gameplay van UT3 want die is (Voor in de multiplayer) héél snel. Het is een compleet andere shooter dan cod bijvoorbeeld. Er zitten flink wat wapens in de game maar meer als de helft zijn eigenlijk vrij nutteloos. Zo was er bv een wapen dat een soort van kracht/lucht stoot gaf namate je langer oplade. Nou je kan opladen wat je wil maar dat wapen werkte dus voor geen ene meter want ik krijg zowat niemand mee dood.
De andere wapens schieten vrij snel en met een sniper bijvoorbeeld maak je met gemak headshots als je effe goed richt. Dat is opzich wel vet want dan hoor je een stem die zegt 'Headshot' Je hebt ook niet echt killstreaks in UT3 het gaat er puur om overleven en af en toe doelloos knallen. Inzoomen kan dus ook niet echt. Ik moest er iniedergeval erg aan wennen want ook als je loopt, nouja loopt je vliegt als het ware meer over de grond dan dat je loopt. Nogmaals dit is mijn eerste UT game en was ook niet bekend met deze vorm van Gameplay. Ik heb me iniedergeval vermaakt met UT3 maar dan alleen met de Multiplayer en de singleplayer vond ik niets bijzonders.

3*

avatar van mr blijhoofd
3,5
gewoon nog steeds de eerste en eenige game die er op de PS3 mooier uitziet dan op de X360.!!!

Relax
Het is wel een fijne game online, maar het enige probleem is dat het nogal wat on-actief is...?
Ik dacht dat een game als deze wel hartstikke populair zou zijn.
Patch 5 is de meest recente patch voor UT toch? Ik hoop niet dat ik daar wat fout mee doe.

avatar van BoordAppel
BoordAppel (moderator)
De game is al drie jaar oud en was volgens mij niet echt populair toen het uitkwam. Iedereen was toen al Modern Warfare aan het spelen en UT3 voegt weinig toe aan zijn voorgangers. Been there, done that.

avatar van steffengamer
5,0
Heb deze game net gekocht! 9,99 met titan pack erbij! heerlijke game voor weinig geld! geweldig rendement dus! er gaat niks boven een potje online deathmatch! daar ben ik altijd voor te porren! Veel beter dan quake 4 multiplayer! wat ik een beetje vreemd vond omdat quake 3 een geweldige multiplayer was! Maar dit is volgens mij de beste game om eens lekker een potje dm, of capture the flag te spelen!

avatar van JustMike
kon deze niet online?


avatar van Starmaster501
Kan iemand mij vertellen of hij vandaag de dag nog goed online gespeeld wordt op de PC?

MikeMannuh
Ik kan het helaas niet met zekerheid zeggen aangezien ik de game al 5 jaar niet heb aangeraakt, maar ik vond het al lastig om servers te vinden tijdens release, dus 5 jaar naar dato lijkt t me lastig worden.

avatar van Starmaster501
Wat een mazzel, steam gooit hem net in de aanbieding van 20 naar 6 euro! De Black edition, nou, maar kopen dan!

avatar van Starmaster501
En tot nu toe, kan hij bij elke spelmodus wel binnen 4 seconden een game vinden. Dus online is hij nog goed bezocht. Zal denk ook wel door die sale komen die veel nieuwe spelers trekt?

Gast
geplaatst: vandaag om 18:42 uur

geplaatst: vandaag om 18:42 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.