Chaos League (2004)

Sports / Strategy

Ontwikkeld door Cyanide en JoWood
Uitgegeven door Digital Jesters, Focus en Atoll

Chaos League is een strategie sportgame. Je speelt met teams die bestaan uit Orcs en Monsters en je speelt een spel dat lijkt op American Football. Het doel is om met jouw team de bal zo snel mogelijk over de achterlijn te lopen. Ondertussen kun je het je tegenstanders moeilijk maken door obstakels op het veld te leggen. Probeer met je team zoveel mogelijk overwinningen binnen te slepen.

avatar van kaholiic
2,0
wat een vervelend spel!

avatar van kaholiic
2,0
kaholiic schreef:
wat een vervelend spel!

Yup, goed gezegd..Een zeer irritant spel, die haast onspeelbaar was door erg veel framedrops. Irritante besturing en geen goede variatie tussen de ''speelbare'' groepen. Verder nergens vernieuwend en nergens leuk. Ook waren de Graphics uiterst slecht, geen minuut plezier aan gehad.