C-12: Final Resistance (2001)

PlayStation

Ontwikkeld door Sony
Uitgegeven door Sony

De aarde is overgenomen door aliens en willen de lichamen van de mensheid gebruiken om te broeden. Enkel nog een klein deel van het leger is gespaard gebleven. Het is dan ook jouw taak om de aliens te stoppen en wat nog over is van de mensheid te redden.

gamelord
Vond dit één van mijn beste spellen op de ps1. Alleen verdomd moeilijk, maar een leuke sci-fi game wat eigenlijk (durf het amper te zeggen), een voorloper is van gears of War. Want toen ik Gears speelde een paar weken geleden kwam deze weer in mijn geheugen terug en na onderzoek heb ik deze zijn naam weer kunnen achterhalen.
Vond het vooral super om tegen die cyborgs te vechten. Zoete herrineringen deze...3,0*!!

gamelord
Heb hem bij mijn broer weer eens gedaan...(die heeft het voorelkaar gekregen om hem op de pc speelbaar te maken)
Na een uur spelen besloot ik gisteren om mijn punt te verhogen.

Dr. Salvador
Heeft dit te maken met dé Resistance games?

avatar van jellecomicgek72
Geen idee, denk het niet. Misschien wel hetzelfde concept.

Dr. Salvador
Oke, zeker als je bedenkt dat de eerste Resistance eerst I-8 ging heten, toch is dat ook een andere game denk ik ja.

gamelord
Ben voor de gein deze weer aan het doen...blijft een leuke game. Die tank-battles blijven nagelbijten. Maar wel weer fun om te doen, de ps1 blijft toch onmisbaar hier.