Fire and Forget 2 (1990)

Alternatieve titel: Fire and Forget 2: The Death Convoy

Amstrad CPC / Atari ST / Commodore 64/128 / Commodore Amiga / PC / Sega Master System / Sinclair ZX Spectrum
Action / Shooter

Ontwikkeld door Titus
Uitgegeven door Titus

In dit vervolg op Fire and Forget moet je in vijf levels richting je stad rijden. Terroristen willen de stad om onduidelijke redenen opblazen. Jij wil dat koste wat het kost voorkomen. Daardoor moet je elk level voltooien en afsluiten door een van de terroristen te verslaan. Je voeruig kan in dit deel niet alleen rijden, maar ook vliegen.

avatar van Thomas83
Dit spel was gewoon lekker knallen, lekkere arcade-actie, en ik vond die muziek destijds lekker sfeervol. Kwam een filmpje tegen op youtube dat herinneringen oproept:

Ook herinner ik me nog dat je volgens mij een mooi dramatisch muziekje hoorde als je game over ging, en daarna een aardig filmpje zag met een nucleaire explosie aan de horizon.

avatar van Aurum
Potverdomme ja, dit heb ik ook veel gespeeld! Echt een geweldige soundtrack (en dat over de PC speaker he!)

Gaaf dat je in dit deel ook kon vliegen. Wel erg frustrerend dat ik het nooit helemaal heb uitgespeeld (in het laatste level ging het altijd mis), misschien moet ik het toch nog maar eens downloaden