Mission: Impossible (1998)

Nintendo 64 / PlayStation

Ontwikkeld door Infogrames
Uitgegeven door Infogrames en Ocean

Je bent geheim agent Ethan Hunt en je moet het opnemen tegen een internationale terroristische groepering. Bijgestaan door je IMF team moet je binnendringen in een geheime basis, munutiedepots opblazen, gestolen data terugvinden en de terroristen uitschakelen. Het lot van de wereld ligt in jouw handen.

avatar van Jermaine
De 2e missie waarin je rondliep in een hotel en ongezien bommen moest plaatsen en een huurmoordenaar moest uitschakelen die je volgde beschouw ik als een legendarische missie.
Jammer dat andere missies zeer matig waren.
Toch heb ik veel plezier gehad hiermee.
3, 5*

Wel aardig, een soort Splinter Cell achtig concept maar natuurlijk lang niet zo uitgewerkt. Wel zat de typische sfeer erin en was het level waarin je tussen de laserstralen moest zakken erg spannend en typisch M: I.

avatar van Bahamut Zero
Leuk uitgewerkte actiegame geworden.

Hoopte destijds dat dit het antwoord van Nintendo was op Metal Gear Solid helaas niet op N64 speelbaar.

Dat werd het niet helaas.

Toch nog wat plezier mee gehad wel maar een ondergelegen kern van schraalheid ontkwam je nooit helemaal aan.

Het gevoel dat elders betere meer boeiende dingen bezig waren bleef ook lichtelijk knagen daarnaast.