logo GamesMeter menu
logo GamesMeter

Rhapsody: A Musical Adventure (1998)

Alternatieve titel: Marl Ōkoku no Ningyō Hime

PlayStation / PlayStation Portable / PlayStation 3 / PlayStation Vita / PC / Nintendo Switch / Nintendo Switch 2 / PlayStation 5

Ontwikkeld door Nippon Ichi
Uitgegeven door Atlus en Nippon Ichi

Rhapsody is het verhaal van Cornet, een jong wees meisje, die de kracht bezit met poppen te praten. Ze kan met behulp van de muziek uit haar trompet de poppen tot leven wekken. Op een dag ontmoet ze bij toeval de jonge prins Ferdinand. Cornet valt als een blok voor de troonopvolger en besluit mee te doen aan de door prins Ferdinand georganiseerde wedstrijd om zijn mogelijke bruid te vinden. Maar tijdens dit gebeuren wordt de prins gekidnapt door een kwade tovenares. Cornet zal samen met haar nieuwe vrienden de prins moeten redden.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.