Unreal Tournament 2004 (2004)
3,93
(137)
Macintosh / PC
single player / online
Ontwikkeld door Epic, Digital Extremes en MacSoft
Uitgegeven door MacSoft en Atari
Sinds dat Malcolm is verslagen in het vorige tournament is het hem weer gelukt om met zijn team op de eerste plaats te komen. Betreed het tournooi en laat met je skills zien dat jij de beste bent en versla het team van Malcolm.
geplaatst: 7 juli 2007, 13:50 uur
Deze game had alles wat erin had moeten zijn,
Ut2003 was niks, maar deze game maakte het allemaal goed.
Ut2003 was niks, maar deze game maakte het allemaal goed.
geplaatst: 7 juli 2007, 16:49 uur
Assault was zeker gruwelijk, Heb begrepen dat ze Assault niet in ut3 douwen
geplaatst: 7 juli 2007, 18:34 uur
Nee klopt.. Maar in een interview zei de maker wel dat er een soort gelijk iets komt met de concepten van Assault, Onslaught (of hoe schrijf je het) en nog meer..
Maar Assault was tijdens het maken van het spel ineens gedropt.. weet de reden óok niet
geplaatst: 7 juli 2007, 19:05 uur
Eindelijk staat de game erop.
Invasion en vehicle capture the flag is goed.
Je hebt rpg levels en points. Dan kan je van die points dingen kopen zodat je beter wordt.
Ik speel het natuurlijk op internet.
Dus het is een dikke 5.
Invasion en vehicle capture the flag is goed.
Ik speel het natuurlijk op internet.
Dus het is een dikke 5.
geplaatst: 10 juli 2007, 16:11 uur
na zoveel jaar nogsteeds geweldig voor een lan of gewoon singleplayer!
geplaatst: 10 juli 2007, 23:41 uur
Dik gruwelijk deze game, alleen de demo gespeelt over Internet en de Lan. Maar zei voor mij genoeg ! 4 Sterren
geplaatst: 14 juli 2007, 15:11 uur
Ik heb vandaag Unreal Tournament 2004 voor het eerst geprobeerd. Het bevalt me tot nu toe goed en ik kan al met zekerheid zeggen dat het een aardige verbetering is vergeleken met Unreal Tournament 2003. Het kan uiteraard alleen nog niet tippen aan Unreal Tournament uit 1999. Daar ziet het er allemaal nog steeds te glanzend en glimmend voor uit.
Ik blijf het overigens onbegrijpelijk vinden waarom men het tegenwoordig allemaal glanzend en glimmend wil zien. In mijn ogen is het sterke punt uit Unreal Tournament, naast de gameplay uiteraard, de donkere grauwige beelden. Lekker sfeervol.
3.5*
(Voorlopig)
3.5*
(Voorlopig)
geplaatst: 30 augustus 2008, 20:44 uur
Ik heb hem tijdens lanparty in mei gespeeld en vond hem mwah, maar deze weekend is het ook lanparty en dit game spelen we alweer, maar nu is het echt fantastisch! Heerlijk, 16 vrienden tegen 16 computers, vlaggen veroveren enzovoort. Echt wow!
Ik verhoog mijn cijfer dus van 4,0* naar 5,0*! En hij verdient ook een plek in mijn top 10!
geplaatst: 9 oktober 2008, 15:30 uur
Na al die jaren nog steeds één van de beste multiplayer shooters vanwege de gevarieerde speelstijlen (voornamelijk onslaught en assault ) omgevingen, wapens, voertuigen en de extreem lage leercurve. Mede door dit en de zieke hoeveelheid aan (officiële) maps en opties, krijg je zelden zoveel waar voor je geld.
geplaatst: 27 november 2008, 08:42 uur
Assault vind ik eigenlijk wel echt erg irritant. De rest bevalt me prima.
geplaatst: 14 februari 2009, 16:56 uur
Een op het eerste gezicht een prachtige game! Zeker nu met allemaal voertuigen die erin zijn gestopt!
Ik heb de Macintosh versie van dit spel, en hij draait met geen enkel probleem op de high-end graphics op mijn 24-inch iMac. Het geluid is ook meer dan goed geregeld in dit spel.
De gameplay is erg leuk (vooral Onslaught), en ik denk toch wel de nodige uurtjes kwijt te zijn aan deze game.
geplaatst: 5 maart 2009, 00:43 uur
geplaatst: 9 maart 2009, 12:08 uur
Ik heb deze onlangs op een lan party gespeeld en het viel me een klein beetje tegen. Grafisch zijn het vooral de gedetailleerde achtergronden die in het oog springen, maar de karakters zelf zien er niet uit. Dat komt ook door de rare punkstijl die iedereen aangemeten krijgt. Het duurt voor mij te lang voor je bij een karakter van een vijand bent, waardoor je hele lange tijd bezig bent met zoeken en rondjes rennen. Iets kleinere maps had dat misschien kunnen verhelpen.
geplaatst: 19 december 2009, 14:59 uur
2 dagen geleden unreal 2004 gehaald, mijn 1ste game voor de imac24(april-09). hij lagt storend, ook al heb je de settings op lowest & uitgevinkt.. resolutie ook laag geprobeerd = blijft het zelfde..
ook de patch update gedaan..
Heeft iemand aub. de oplossing voor?
ook de patch update gedaan..
Heeft iemand aub. de oplossing voor?
MikeMannuh
geplaatst: 21 december 2009, 13:10 uur
Betere PC? Deze liep altijd prima bij mij en dat is inmiddels een aantal PC's geleden.
geplaatst: 13 februari 2010, 11:13 uur
MikeMannuh schreef:
Betere PC... Yeah right, als je een Mac hebt koop je nimmer een PC meer!
Anyway, Unreal Tournament 2004 werkt op mijn iMac 24-inch perfect! Bij aanschaf expres voor de duurdere optie videokaart gekozen.
geplaatst: 14 december 2010, 20:08 uur
We gaan dit spel volgende week op een LAN party doen op school. Heb al even gespeeld en dat word zeker leuk .
geplaatst: 7 januari 2012, 15:22 uur
Geweldig spel om LAN te spelen.
Online is het ook leuk.
Singleplayer is ook echt als een tournament en dat maakt het ook leuk om te doen.
Online is het ook leuk.
geplaatst: 8 augustus 2016, 14:23 uur
De ware opvolger van UT99 was eigenlijk best een leuk spel. Heb er heel erg van genoten zelfs. De single player campaign was erg leuk; je kon je eigen team samenstellen en speelde echt in leagues. Het economische systeem dat was toegevoegd, waarbij je spelers kon uitdagen voor geld, of voor hun diensten, voegde enorm veel toe aan de gameplay. Je voelde je meer dan ooit leider van je team. De nieuwe game modes als Bombing Run, Onslaught, of Invasion waren ook zeer welkome toevoegingen en het spel was gewoon nog ouderwets snel en leuk.
Wat voor mij altijd heeft gezorgd dat ik de oude UT bleef spelen waren de gebrekkige mogelijkheden om Bots een persoonlijkheid te geven. Drie of vier sliders had je, meen ik. Voordeel was wel dat je makkelijker kon kiezen welke bots mee mochten doen. Ook zag de nieuwe look er heel steriel uit, wat voor mij in eerste instantie ook niet zo'n succes was. Daaraan toegevoegd miste ik de Ripper.
Neemt niets af dat het op zichzelf een enorm tof spel is. Heb er vele uren plezier van gehad.
geplaatst: 23 april 2017, 20:05 uur
Unreal Tournament 2004 heb ik heel lang links laten liggen. De eerste uit 1999 is en blijft fantastisch, maar op Unreal Championship en UT2003 was ik snel uitgekeken en UT3 vond ik ook maar zo-zo. Dus het hoefde van mij niet meer zo. Vind de naam ook een beetje goedkoop klinken. Maar ik kwam UT2004 steeds meer tegen in lijstjes, en hier op GamesMeter zijn jullie ook laaiend enthousiast. En tja. Dan ga ik tóch nadenken he. Dan pik je 'm mee in de uitverkoop en voor je het weet ben je tientallen uren verder.
't Heeft misschien niet die sfeervolle graphics van deel 1 meer, en qua muziek maakt het ook weinig indruk, maar de gameplay staat echt als een huis. Ik moet meestal even wennen aan de controls in first person shooters, maar hier voelde alles vanaf de eerste seconde vlot en vertrouwd aan. Die rpg-elementen zijn ook best een leuke toevoeging. Die voertuigen zijn ook prima, al hoeft dat van mij niet zo. Wat voor mij alleen écht niet werkte, was het ruimtegevecht in het laatste Assault-level van de campaign - daar was ik echt heel snel klaar mee. Dan maar niet helemaal uitgespeeld.
Mensen die niet graag online spelen kunnen deze trouwens ook blind aanschaffen. Hier kan de nieuwe Star Wars: Battlefront een voorbeeld aan nemen. Offline heb je de campaign, bestaande uit 4 gametypes met ieder 6 maps. Daarnaast kun je ook gewoon de losse maps spelen: 11 gametypes en tientallen maps staan tot je beschikking. Om over de mod community nog maar te zwijgen. Geen idee of dat nog een beetje leeft, maar ook zonder mods heb je gewoon enorm veel content tot je beschikking waar je tientallen uren mee vooruit kan.