Fables & Fiends: The Legend of Kyrandia - Book Three (1994)

Alternatieve titels: The Legend of Kyrandia: Book 3 - Malcolm's Revenge | The Legend of Kyrandia: Malcolm's Revenge (Book Three)

PC / Macintosh
Adventure

Ontwikkeld door Westwood
Uitgegeven door Virgin en Electronic Arts

Als een bliksem in de tot een standbeeld getoverde Malcolm slaat, wordt hij weer mens. Brandon is nu de koning van Kyrandia en de inwoners van het eiland haten Malcolm, omdat ze hem verdenken van de moord op zijn ouders. Daarom besluit Malcolm het eiland te verlaten om hulp te zoeken om zijn onschuld te bewijzen en wraak te nemen.

avatar van rpger
Ah Malcom's Revenge...

Mr. Levis! Calling Mr. Levis!

Geweldige adventure, geweldige herrineringen en de beste uit de reeks. De doos pronkt hier blinkend op mijn games wall of fame. Helaas niet meer aan de praat te krijgen onder XP, dus als iemand tips heeft?

avatar van Thomas83
Dit was inderdaad de beste uit de reeks. Erg komisch, want je speelt nu met Malcolm en kon dan sadistische geintjes uithalen als ik het me goed herinner. Goede voice-acting ook.