Hearts of Iron II (2005)

Macintosh / PC
Strategy

Ontwikkeld door Paradox
Uitgegeven door Paradox

Hearts of Iron II speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog in de periode 1936 - 1947. In de campagnemode kun je kiezen uit 175 landen om de missies mee te spelen. Het land van je keuze heeft invloed op de manier waarop je je missie kunt uitvoeren. De ligging van het land ten opzichte van je mede- en tegenstanders is heel belangrijk. Je begint met slechts een klein leger dat je moet zien uit te bouwen om het machtige Duitsland te verslaan. Dat is echter niet het enige onderdeel van het spel, ook politiek, economie en techniek zijn onderwerpen om rekening mee te houden. Probeer de Duitse opmars vroegtijdig te stoppen en overwin.

avatar van conan
Heb dit spel gekregen op een boekenbeurs en een keer geladen maar ziet er erg ingewikkeld uit en een boekje met wel bijna 100 blz. pfft het is denk ik wel een goede sim als je het eenmaal snapt.