menu

Onimusha 2: Samurai's Destiny (2002)

Alternatieve titel: Onimusha 2

mijn stem
3,45 (20)
20 stemmen

PlayStation 2
Adventure
single player

Ontwikkeld door Capcom
Uitgegeven door Capcom

Een oeroud kwaad steekt in het 16e-eeuwse Japan de kop op. De demonische krijgsheer Nobunaga is uit de as herrezen en heeft een weerloos mijnwerkersdorpje in een hel veranderd. Het nobele dorpshoofd Jubei Yagyu wordt bedolven onder het puin van zijn huis en zweert een bloedige wraak. Geholpen door splinternieuwe speelbare karakters gaat Jubei de strijd aan met Nobunaga. Het avontuur voert hem door een land vol demonische beesten en afgrijselijke krijgers. Stuur Jubei naar een overwinning, anders zal Japan in een eeuwige duisternis vallen.

zoeken in:
avatar van neddie
3,5
Weinig vernieuwing, maar desalniettemin een solide sequel. Hack 'n slash zonder 'nieuwewetse' toeters en bellen als in de Devil May Cry reeks bijvoorbeeld.

SvV_Ying
Iets minder dan de overige delen maar alsnog erg vermakelijk

gamelord
Dit deel van de serie vond ik beduidend minder dan deel drie,
Dat kwam omdat je weer moest wennen aan de pijltjes toetsen van de controller was het helemaal verleerd na het wennen van de joysticks.
En grafisch vond ik er geen zak aan, als er meer tijd en energie was in gestoken had ook deze een zeer goede game kunnen worden.
Ik geef hem een drie omdat ik hem toch met veel moeite heb uitgespeeld.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:12 uur

geplaatst: vandaag om 08:12 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.