Miami Vice (1986)

Amstrad CPC / Commodore 64/128 / Sinclair ZX Spectrum

Ontwikkeld door Bug-Byte
Uitgegeven door Ocean

In dit spel bestuur je de Ferrari van Crockett en Tubbs, uit de populaire televisieserie Miami Vice. Vanuit bovenaanzicht rij je door de straten van Miami, kun je gebouwen binnengaan, en bestrijd je de criminaliteit door hun auto's te achtervolgen, en met veel schiet- en racewerk de dealers' snode plannetjes te veredelen.

avatar van Squall Lionheart
1,0
Squall Lionheart (moderator)
Vroeger toen ik nog een klein-c64 gamertje was, 3 maanden vakantie in de VS gedaan. Een indianen reservaat opgezocht in Miami, was één grote Miami Vice attractie geworden, omdat er een aflevering werd opgenomen (die met Alligator-Wrestling). Ging voor echte native-american cultuur, kwam terug met Miami Vice the game en bordspel. die ik beiden nog heb... Beiden even afschuwelijk, als wat er met dat ooit trotse mooie volk is gebeurd.

Achteraf wel leuke en toepasselijke souveniers eigenlijk...
America, Fuck yeah!

avatar van JonnieBrasco
1,5
Onmogelijke bediening, het gebouwen-ingaan-gedeelte zeer houterig, irritante muziek, en er kwam weinig van de sfeer van de tv-serie terug in het spel. 1,5*