menu

Nightmare Creatures (1997)

mijn stem
3,35 (17)
17 stemmen

Nintendo 64 / PC / PlayStation
Action / Adventure
single player

Ontwikkeld door Kalisto
Uitgegeven door Activision

Het is 1834 en de straten van Londen worden plotseling overspoeld door demonische wezens, onder de controle van de zieke magiër Adam Crowley. Het Is aan de Krijger-Priester Ignatius Blackward of Nadia Franciscus, dochter van, de door Crowley vermoordde, Dr. Jean Franciscus. Zij zullen de hordes mismaakte monsters moeten doorklieven om uiteindelijk Crowley zelf een kopje kleiner te maken.

zoeken in:
avatar van roman123
Damn, dit was echt een freaky game en vaak net iets te moeilijk!

avatar van HorrorSurvivor
3,5
Spannend spel. Niet zo eng als bijvoorbeeld Resident Evil en Silent Hill, maar af en toe erg creepy. Het vechten was niet zo geweldig uitgewerkt, maar alle speciale wapens voegden wel een leuk element toe. de graphics zijn behoorlijk. Gewoon een leuke survival horror in een mooie setting.

Gast
geplaatst: vandaag om 03:14 uur

geplaatst: vandaag om 03:14 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.