Star Wars: The Force Unleashed (2008)

Nintendo DS / Nintendo Wii / PC / PlayStation 2 / PlayStation 3 / PlayStation Portable / Xbox 360 / Nintendo Switch

Ontwikkeld door LucasArts, Krome en n-Space
Uitgegeven door LucasArts

Star Wars: The Force Unleashed speelt zich af gedurende de periode tussen Star Wars Episode III: Revenge of the Sith en Episode IV: A New Hope, na de opkomst van de Galactic Empire. De geheime leerling van Darth Vader, getraind door Lord Sith, krijgt de opdracht om de overgebleven Jedi op te sporen.

avatar van Albus Dumbledore
Heb de game gisteren uitgespeeld. Hij was echt geweldig! Goede graphics, mooi Star Wars verhaal en veel mooi uitgewerkte levels. Ik heb ervan genoten en ik hoop dat er binnenkort weer een Star Wars game voor op de PS3 op de markt zal komen. Ik vond het alleen wel jammer dat je twee keer op de planeet Felucia kwam, de eerste keer had ik het daar wel gezien, hoor. Dat gaf een beetje herhaling in het spel wat ik wel jammer vond. Maar dat is de enige smet op de game. Ik geef hem een mooie...

4,5 sterren.