Star Wars: The Force Unleashed (2008)

Nintendo DS / Nintendo Wii / PC / PlayStation 2 / PlayStation 3 / PlayStation Portable / Xbox 360 / Nintendo Switch

Ontwikkeld door LucasArts, Krome en n-Space
Uitgegeven door LucasArts

Star Wars: The Force Unleashed speelt zich af gedurende de periode tussen Star Wars Episode III: Revenge of the Sith en Episode IV: A New Hope, na de opkomst van de Galactic Empire. De geheime leerling van Darth Vader, getraind door Lord Sith, krijgt de opdracht om de overgebleven Jedi op te sporen.

avatar van -marco-
solidKevin schreef:

Waar heb je het over als ik vragen mag? Over dit spel of iets anders?

de nieuwe dlc oftewel download content die uitgekomen is betreffende jedi temple, dus een nieuw level. Maar niemand?

avatar van Nintendofreak

op de wii is ie het minste zeggen ze

joeri592 schreef:
op de wii is ie het minste zeggen ze

Ja met het beeld wel ja maar de gameplay is leuker dan op de andere consoles.

avatar van -marco-
Heb jedi temple gedown. Is wel aardig, ongeveer 1 uur gameplay.
De boss battle aan het eind is wel de moeite waard, voor de rest niet bijz.

avatar van mnrk
Het is idd grafisch een mooi spel en dan het 5.1 geluid tijdens het spel...net of je de films aan het kijken ben.

Ook het op waarderen van je krachten,lightsabers en kostuums is goed gedaan.

De tussenfilmpjes zijn ook mooi uitgewerkt..het hele spel was de moeite waard. Alleen de level met het neerhalen van de Star Destroyer was zwaar irritant !!!

avatar van darthconner
het verhaal past ook mooi tussen de films, er is eigenlijk geen enkele fout bij gemaakt dat niet klopt met de films.

darthconner schreef:

Jij zal het wel weten want volgens mij ben jij een fan, gezien je plaatje en dat darth in je naam!

avatar van darthconner
hehe, klopt ik ben een fan (geen die-hardfan). trouwens, je moet toch iets hebben van afbeelding he.

Joeri_000
Nintendofreak schreef:
Weet er iemand of de wii versie de moeite is ?

Absoluut. Het is goed te doen en ziet er fraait uit.

avatar van Albus Dumbledore
Ik ben er gisteren aan begonnen en ik vind hem tot nu toe erg vet. Je kunt echt serieus alles slopen en die graphics: zo realistisch! En dan heb je ook nog een mooi verhaal waar Lucas over een paar jaar een film van kan maken .

Albus Dumbledore schreef:

Ja ik hoop ook dat hij daar een film van maakt ja!

avatar van ps3me
Dat zou inderdaad wel mooi zijn!

ps3me schreef:
Dat zou inderdaad wel mooi zijn!

daar ben ik helemaal mee eens!

avatar van optimus prime
Nintendofreak schreef:
Weet er iemand of de wii versie de moeite is ?

zeker, kijk maar eens op www.theforceunleashed.com, ga dan naar media gallery en dan naar webdocs/videos en dan wii producer walktrough

joeri592
zit te wachten tot deze 30 euro word ik heb hem een keer geleend en toen ook uitgespeeld maar wil hem toch hebben en nog een keer uitspelen

avatar van ps3me
Ik had hem toen gekocht voor 65 euro, maar veel te snel al weer bijna uitgespeeld. Dus maar snel geruild voor fifa 09 en als de prijs zakt, dan koop ik het ook weer want ik vind het zo een geweldig spel.

Beeld: 4*
Geluid: 4*
Gameplay: 4,5*
Langetermijn: 3,5*

Eindbeoordeling: 4*

Leuke game om te spelen, super vet verhaal! Een aanrader voor de Star Wars liefhebber!

eindelijk adviesprijs naar 40 euro

Vandaag gekocht voor 17 euro

joeri592
voor welke console en waar??

avatar van Bahamut Zero
X-Box 360 op mijn werk bij de Makro. Eens in de zoveel tijd prijzen ze de games daar zo belachelijk af dat je het niet kunt laten liggen

oke leuk en bevalt ie??

Ik kon hem (ps3 versie) voor 12 euro kopen in een comet store in UK, heb 'm laten liggen en er nu wel een beetje spijt van.

joeri592 schreef:
oke leuk en bevalt ie??

Vindt hem verrassend goed. Had wel eens beelden van dit spel gezien maar had er nooit een hele goede indruk van gekregen, maar als je het eenmaal zelf speelt zie je het spel echt vanuit de goede kant. Lekker met stormtroopers gooien enz.

joeri592
ik vind hem ook fantastisch

avatar van AmazingPP
Net gekocht voor twee tientjes bij de MediaMarkt.

joeri592
welke mediamarkt en welke console?

avatar van Albus Dumbledore
Heb de game gisteren uitgespeeld. Hij was echt geweldig! Goede graphics, mooi Star Wars verhaal en veel mooi uitgewerkte levels. Ik heb ervan genoten en ik hoop dat er binnenkort weer een Star Wars game voor op de PS3 op de markt zal komen. Ik vond het alleen wel jammer dat je twee keer op de planeet Felucia kwam, de eerste keer had ik het daar wel gezien, hoor. Dat gaf een beetje herhaling in het spel wat ik wel jammer vond. Maar dat is de enige smet op de game. Ik geef hem een mooie...

4,5 sterren.