Star Wars: The Force Unleashed (2008)

Nintendo DS / Nintendo Wii / PC / PlayStation 2 / PlayStation 3 / PlayStation Portable / Xbox 360 / Nintendo Switch

Ontwikkeld door LucasArts, Krome en n-Space
Uitgegeven door LucasArts

Star Wars: The Force Unleashed speelt zich af gedurende de periode tussen Star Wars Episode III: Revenge of the Sith en Episode IV: A New Hope, na de opkomst van de Galactic Empire. De geheime leerling van Darth Vader, getraind door Lord Sith, krijgt de opdracht om de overgebleven Jedi op te sporen.

avatar van PsxPs2Ps3
heb hem vorige week uitgespeeld was nog goed te doen maar ik blijf bij mijn stem van 3,5*

Ik heb deze game geregeld in de handen maar koop het niet, wat moet ik me bij deze game voorstellen? Actie met puzzelen of een RPG Game

avatar van ps3me
nee carlo, gewoon actie

blackhawk500
dit spel zuigt echt verschrikkelijk .
veel te moeilijk , langdradig , en eentonig.

avatar van DarthSolidKevin
Dit spel moeilijk? Dat vond ik juist wel mee vallen en zo lang was de game ook weer niet en er zat aardig wat variatie in hoor.

avatar van Evil Eye
Dit is dus typisch een ja-nee spelletje tussen jullie twee waar ik als potentiele koper niets mee kan

avatar van Rujar
Moeilijk? Ligt er aan als je op easy speelt niet nee. Maar dan is geen enkel spel moeilijk. Ik was onlangs begonnen nu op sith warrior.??Hoogste moeilijkheidsgraad iig en dat is echt moeilijk inderdaad.

blackhawk500
ik speelde op normaal. ik weet niet hoe die moeilijkheidsgraad heette . ik kon geen een lvl spele zonder 1 keer dood te gaan .
en ga nu niet allemaal zegge dat het aan mijn gamerskills ligt

avatar van DarthSolidKevin
Star Wars The Force Unleashed 2 is aangekondigd beste mensen! Starkiller is back. Hier de link naar de website met de trailer.
Ben zeker benieuwd. Hij komt dit jaar nog uit dus ik weet wel welk spel ik dit jaar zeker ga halen .

gamelord
Ben nu bijn a op het eind van de game vermoed ik, maar het is een hele toffe game..waar je veel plezier uit kunt halen. De powers die je hebt is gewoon te gek..voor iedere button een en dan heerlijke combo's vrijspelen.
Ook de lightsaber deuls op elke wereld is ook super..en de quicktime-events zijn super om te doen..het hoeft niet snel, maar een leuk ritme erin is wel een vereiste.
ook het upgrade systeem voor je powers, lightsaber en costume is ook vet in elkaar gezet.
De achievements zijn ook tof bedacht en je weet nooit welke je vrij speelt..aangezien het secrets zijn. ( mijn laatste achievement..Legend )
XDe locaties zijn ook een lust voor het oog, evenals het grafische gedeelte..lekker heerlijk Star Wars beleving..

De minpunten vind ik dat het aimen of targetlock een beetje stroef loopt. Ook een frustratie is het soms dat je tijdens een hevig gevecht de diepte invalt na een enorme klap van je vijand. Je probeerd je nog springend te redden, krijg je nog een laserbeam er achetr aan.

Maar al met al een supergoede game..waar ik straks mee verder ga..super ervaring..4,0*!!

gamelord
Een paar uur geleden uitgespeeld...het eine was episch..zowel de 2 in 1 bossbattle..(Darth Vader & The emperor ) En het eindfilmpje.
Eindoordeel fantastische game en zeer vermakelijk.

Het wordt volgens mij eens tijd dat ik hier ook maar eens aan ga beginnen!
Ook al ben ik geen fan van Star Wars, maar ja, je weet maar nooit. Misschien bevalt mij deze titel nog ook!

gamelord
Hij zal niet teleurstellen Tom!!

Spektakel van begin tot einde, heb hier 2 dagen veel plezier aan gehad..action & adventure gegarandeerd.

AHWA
2 dagen maar? Zo gaaf om met een geupgradet character de game nog eens te spelen. Het wordt steeds makkelijker en leuker. Een van de beste opties in jaren.

gamelord
Ja uitgespeeld in 2 dagen .....gaat rap bij mij met games. (wel niet alle achievements)

Edit:

De Achievements bekijk ik pas op het eind na het uitspelen.
Voor een 2de gamebeurt, dan blijft het leuk om ze onwetend te verdienen.

Dr. Salvador
AHWA schreef:

Zo nieuw is die optie niet meer, zat al in RE4

AHWA
Voor mij was dat wel nieuw

avatar van GameEvolutie
The force unleashed 2 is al onderweg!
maar goed ik vond TFU1 toen nog zeer mooie graphics hebben,
en een super gelikte gameplay hebben,
ik heb hem alleen nooit beter kunnen vinden als mijn eerste ervaring met Jedi Outcast 2,
en al zeker niet met een KOTOR game, ook al verschillen deze games te veel met elkaar,

avatar van pie
pie
Leuk spel helemaal voor 20 euro daar ligt die nu bij mediamarkt.
Het spel is echt niet moeilijk ik raad aan op normaal te spelen of meteen de moeilijkste stand.

avatar van finitio
Het begint uitstekend, goede star wars fibe en veel keuzes.

avatar van optimus prime
blackhawk500 schreef:
dit spel zuigt echt verschrikkelijk .
veel te moeilijk , langdradig , en eentonig.
als je dit spel moeilijk vind, moet je maar stoppen met gamen

Skychanger
Als je op makkelijk speelt is het niet moeilijk, nee. En misschien heb jij een andere betekenis voor moeilijk. Als je minstens 3x dood gaat in een lvl kan je een spel volgens mij al moeilijk noemen. En hier is dat zeker het geval. Zelfs de echte freaks zullen hier wel eens 1x in elk lvl doodgaan.

Btw, 4* en nr1 in je top 10? En voor de rest ook alleen maar star wars games erin. Ik weet niet als ik jou nog serieus moet nemen.

avatar van steffengamer
Geweldig spel! Als echte StarWars fan is dit verplichte kost voor mij! Maar wat een heerlijk spel!

avatar van Oortrommel
Een veelbelovende nieuwe IP binnen de Star Wars wereld, met uitstekende graphics en een laagdrempelige besturing. Het buttonbashen (met name in boss fights) kwam me wel snel de neus uit, maargoed de overall sfeer is toch positief. Helaas heeft Lucasarts de belofte van The Force Unleashed nooit kunnen inlossen.

avatar van Delloo
Goede game. Prettige gameplay. Een aanrader voor iedere starwars fan, wat ik natuurlijk ook ben. 1x kwam ik niet verder, met het neerhalen van een ruimteschip met de Force. Via een Youtube filmpje lukte het gelukkig wel. Ook mooi dat je in de game kunt switchen met moeilijkheidsgraad. Was wel nodig want de eindbazen zijn pittig.