Total Annihilation (1997)

Strategy

Ontwikkeld door Cavedog
Uitgegeven door Cavedog

Total Annihilation is een tweede generatie real-time strategy game, ontwikkeld door Chris Taylor en zijn inmiddels terziele gegane Cavedog, die een ware aardverschuiving in het RTS-landschap heeft veroorzaakt. Het arriveerde tijdens een stortvloed van RTS titels, maar Total Annihilation onderscheed zich door natuurkundig realisme, de physics engine, een vernieuwend interface waarmee units tot in de kleinste details bestuurbaar waren en als eerste gebruik maakte van een volledige 3D omgeving. Ga met maximaal 200 units de strijd aan en kies één van de twee factions.

Prachtig spel; met een kameraad dagen in netwerkmodus tegen elkaar gespeeld. Het was zijn tijd qua 3D graphics ver vooruit.

Dit had echter ook tot gevolg dat mijn systeempje het amper kon trekken; dikke 4*

avatar van pkunk
Revolutionair. Denk dat dat het goed samenvat. En zelfs na al die jaren bied het een hoop meer dan hedendaagse RTS games.

leuk via het netwerk hier, nog steeds na al die jaren

Heel sterk en ook erg veel met mn vrienden gespeeld. Leuk!

Ant
Uren in LAN gespeeld met me neef. Was best gave game, maar toch vond ik RA gaver.

super goed spel, ik was er echt goed in, speelde op het hoogste niveau tegen vier andere teams, spel verveelt gewoon nooit je moet constant bezig zijn met bouwen, energie etc, goede oude tijd! spellen als dit maken ze niet meer!

Heel mooi spel. Een van de beste strategy games. Zeker ook met die hele legers en bases die je kon opbouwen.

Op een plek was de balance niet optimaal. Met veel vliegtuigen bouwen molde je de tegenstander vaak eenvoudig.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Tot vanmiddag 3u gratis op GoG!