Lost Eden (1995)

3DO / Macintosh / PC / Philips CD-i
Adventure

Ontwikkeld door Cryo
Uitgegeven door Virgin en Philips

Jij bent Adam, de prins van het land Mo, waar mensen en dinosaurussen leven. Onder de heerschappij van je overgrootvader, de Architect, werkten de mensen en dinosaurussen samen en bouwden ze enorme citadels. Maar, doordat jouw grootvader de Enslaver het contact met de dinosaurussen verbrak en de citadels vernietigde, kreeg de verschrikkelijke Moorkus Rex de kans om met zijn leger Tyrannosaurussen de macht over te nemen en enorme slachtingen aan te richten. Nadat Moorkus jouw moeder en zuster had vermoord, heeft jouw vader zich teruggetrokken in de laatst overgebleven citadel. Het is aan jouw om het contact tussen de dinosaurussen en mensen te herstellen en Moorkus Rex te verslaan.

avatar van mrdig
Mijn schoonvader had nog een tweetal boxed cd-i spelers staan (echt helemaal nieuw nog) dus daar ga ik binnenkort even mee prutsen. Deze game zou ooit naar de Amiga komen, maar is er niet van gekomen (waren al previews van in bladen destijds). Dus binnenkort deze game eindelijk eens aanslingeren en dan nu mijn vraag: is het wat?