logo GamesMeter menu
logo GamesMeter

Tokyo Cop: Special Police Reinforcement (2003)

Arcadia 2001
Racing / Action

Ontwikkeld door Gaelco
Uitgegeven door Gaelco

Tokyo Cop: Special Police Reinforcement is een arcade-racegame waarin de speler in de huid kruipt van één van de vier politieagenten van het Neo Koban-politiebureau en de straten van Tokio moet zuiveren van gevaarlijke criminelen. Het spel omvat meer dan 48 missies die zich afspelen in vier wijken van Tokio: Ginza, Hibiya, Shinjuku en Shibuya. Om promotie te maken, moet de speler binnen een bepaalde tijd een aantal criminelen arresteren; als dit niet lukt, kan de speler in rang worden verlaagd. Om een ​​crimineel te arresteren, moet de speler zijn auto naast die van de crimineel manoeuvreren en ertegenaan botsen. Meestal volstaat één botsing, maar bij sommige taaiere tegenstanders zijn meerdere botsingen nodig om ze een halt toe te roepen.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.