logo GamesMeter menu

Wilgold's Playground (2026)

Platform

Ontwikkeld door Wilgold
Uitgegeven door Wilgold

Welkom in Wilgold's Playground! Een toernooi vol uitdagingen in een 'ragdoll'-platformer die draait om fysica; race tegen de klok langs checkpoints, georganiseerd door de Eeuwige Keizer en zijn handlangers. Het hoofdgedeelte van het spel is "The Story Of Ray". Hier maak je kennis met handgemaakte uitdagingslevels en voltooi je deze; ze kunnen in het begin pittig zijn, maar met wat oefening ontstaat er een leuke, meditatieve 'flow'. Je bestuurt een 'ragdoll'-personage dat over elk oppervlak kan glijden of zich eraan kan vastklampen, maar dat slechts beperkte controle heeft in de lucht en op de grond. Dit levert een ervaring op die net zo leuk is om naar te kijken als om zelf te spelen, doordat het personage dynamisch reageert op jouw input en de omgeving.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.